Paris saint germain champions league group

Datum van publicatie: 15.10.2019

Schot met links van buiten het strafschopgebied geblokt. Net binnen.

Schot met rechts van Dries Mertens Napoli vanaf de linkerkant van het strafschopgebied links naast het doel. Liverpool en Paris Saint-Germain hebben zich dinsdagavond in de spannende poule C geplaatst voor de achtste finales van de Champions League.

Doelpoging van Lorenzo Insigne Napoli! Overtreding van Marek Hamsik Napoli. Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Lorenzo Insigne Napoli benut de penalty met een Schot met rechts in de linkerbenedenhoek.

Overtreding van Dries Mertens Napoli.

Easy Access Overeenkomst. Schot met rechts van Dries Mertens Napoli gered door de keeper. Schot met rechts van Juan Bernat Paris Saint-Germain vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Naam materiaal:. Bijschriften tonen.

Meer net binnen.
  • Op aangeven van Dries Mertens. Vanaf {{buyCard.
  • Soort licentie:.

Populaire sporten

Redactionele video's. Laat los om te beginnen met uploaden. Praat met een vertegenwoordiger om deze licentie te krijgen of bespreek uitgebreidere Market Freeze-licenties, waaronder totale exclusiviteit. Op aangeven van Allan. Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden.

Doelpoging van Allan Napoli! Meer nieuws.

Liverpool is in de Premier League de trotse en ongeslagen koploper, maar de ploeg van trainer Carlo Ancelotti heeft minder doelpunten josh flagg realtor net worth zeven om negen en wordt daardoor derde.

De Parijse topclub won begin oktober thuis al met van Rode Ster en rekende ook in Stadion Rajko Mitic eenvoudig af met de Servische kampioen.

Licentiebundel voor digitaal. U zoekopdracht heeft geen enkel resultaat opgeleverd. Schot met rechts van Jos Callejn Napoli paris saint germain champions league group buiten het strafschopgebied links naast het doel.

Soort licentie:. Wedstrijd onderbroken wegens een blessure Dries Mertens Napoli. Uw EZA-account is voor een jaar geldig.

Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied geblokt? Overtreding van Nikola Maksimovic Napoli. Klik dan hier. Nikola Maksimovic Napoli krijgt een vrije trap op zijn eigen helft. Paris SG. Adam Ounas Napoli krijgt een vrije trap op de linkervleugel.

NUjij-reacties

Fabián Ruiz Napoli krijgt een gele kaart. Omdat de collecties voortdurend worden geüpdate, kan Getty Images niet garanderen dat een bepaald item beschikbaar is op het moment van licentiëren. Adam Ounas komt in de plaats van Dries Mertens wegens een blessure. Liverpool is in de Premier League de trotse en ongeslagen koploper, maar de ploeg van manager Jürgen Klopp verloor in de Champions League al zijn drie uitwedstrijden.

Op aangeven van Dries Mertens.

Veroorzaakt door David Ospina. Op aangeven van Juan Bernat met een voorzet. Terug naar royalty-free licenties. Napoli werd het kind van de rekening en moet verder in de Europa League. Sporten in de hitte: Doen of niet doen. Geen release. Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Net binnen

Fabián Ruiz Napoli krijgt een vrije trap op zijn eigen helft. Redactionele video's. Al uw interne bedrijfsgebruik gedurende 1 jaar, inclusief presentaties, video's, brochures, nieuwsbrieven, trainingsmateriaal en intranet.

Bundel voor intern gebruik.

Vanaf buyCard. Licentiebundel voor afdrukken. Tweede helft begint Napoli 0, Paris Saint-Germain 1.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dries Mertens Napoli krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |