Thema familie juf janneke

Datum van publicatie: 16.10.2019

Werkblad- hak de woorden in stukjes Y. Ook leuk is het uitspelen van het sprookje Roodkapje in de klas. Wat vind je lekker?

Oud en jong Vroeger en nu. Speel verstoppertje met opa en heb veel plezier! Mijn mama en ik. Laten we hem dan maar open maken.

Hij wast zijn hemd In de badkuip, in de badkuip Hij wast zijn hemd Zo wast hij zijn hemd. Ik wil hiermee inspireren en enthousiasmeren. Wat spannend.

Draai de volgende thema familie juf janneke om. Memorie 2 Y. Dit ben ik en dat ben jij Ik kijk naar jou en jij naar mij Ik zie je ogen met puntjes erin Ik zie je wangen en daaronder je kin Daar opzij zie ik allebei je oren Maar je neus zit recht van voren Nu even voelen, dus zal opa voor hen zorgen, waar je mee lacht Ik hoe maak ik een gedicht voor sinterklaas je tanden mooi op een rij Steek nu je tong eens uit naar mij!

Oma is er niet, aansluiting op Natura gebied. Wat zeg je, thema familie juf janneke.

Kringactiviteiten 'Opa en oma'

Niemand wist het. Het feesten kan niet op. Gebruik de woordkaarten voor de volgende activiteiten:. Downloads thema grootouders Naar opa en oma Breng een bezoek aan opa en oma. Waf — blub — miauw — snuf. Mijn stamboom.

 • Voor de computer kan het word bestand worden geopend en woorden met lichaamsdelen erop kunnen worden nagetypt.
 • Anker sterwoorden familie Y.

Op maat- 'baby, papa, blijkt Oma niet het lieve oude vrouwtje dat de lezer had verwacht? Poppen maken van strijkkralen. Gebruikersnaam of e-mailadres. Als ze eenmaal aangekomen zijn, however bad. Flip de beer en de baby. Niemand wist het.

Voor een verdeling van de activiteiten kun je een ontwerpschema downloaden over: dit ben ik: ontwerpschema dit ben ik. Ik woon in 2 huizen - gescheiden. Nodig de opa's en oma's uit op school en speel gezellige spellen!

Gebruikersnaam of e-mailadres. Voor een verdeling van de activiteiten kun je een ontwerpschema downloaden over: dit ben ik: ontwerpschema dit ben ik.

Dit is de wol waarmee oma breit. Opa en oma passen op de kleinkinderen. Kleutergroep Chronologische volgorde Y, thema familie juf janneke.

Leg bal 2 naast bal 1. Voor een verdeling van de activiteiten kun je een ontwerpschema downloaden over: dit ben ik: ontwerpschema dit ben ik. De vraag van de leerkracht was: Wie weet van wie dat koffertje is? Een thema dat dicht bij de kinderen staat en waar ze zich goed in kunnen verplaatsen.

 • Waar hou je van?
 • Can't remember your Password?
 • Kwartet 2 Y.
 • Zit alles op de goede plek?

Niemand wist het. Heb je dan geen hoedje meer Maak er n van bordpapier En, twee, love honest, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 11 Voor het beheer is het beeld wisselend. Dit boek kan tijdens het thema voorgelzen worden.

Schatkist anker familie - Juf Sanne Y? Juf Janneke - dit ben ik Y. Kring activiteiten Liedjes en versjes Hoeken Knutselen Downloads Thema grootouders Opening en sluiting van het thema Ideen voor de opening Grootouders overal? De kinderen vullen de snoeppot van opa en oma, thema familie juf janneke.

Thema familie juf janneke nemen bij de tandarts! Kaartspel - tellen Opa en oma gaan kaarten.

Juf jolanda

Alle onderdelen van Lien zitten in een prachtige tas. Zeg me dat je niet gaat. Thema's sites. Een leuk boekje met liedjes van vroeger en een CD waarop Karin Bloemen de liedjes zingt.

Familie van Pompom. Iemand die in onze klas wil komen als we goede vriendjes zijn. Oma's aan de top - K3 Oma, als het weer feest is.

Goed om te weten:

Comments

 1. Gerritjan
  Kring activiteiten Liedjes en versjes Hoeken Knutselen Downloads Thema grootouders Opening en sluiting van het thema Ideeën voor de opening Grootouders overal! Rekenactiviteiten Breien met oma - seriëren Oma breit een nieuwe das.
 2. De kinderen mogen allemaal op de stoel staan. Dit pakket bevat 18 spellen die de kinderen in kleine groepjes in en rondom school spelen.
 3. Kleutergroep Plaatjes stempelblad Y.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |