Camper huren noorwegen oslo

Datum van publicatie: 16.10.2019

Dit type camper biedt plaats aan een gezin met maximaal vier kinderen. Een in het alkoof en een aan de achterzijde van het voertuig en de tafel kan omgebouwd worden tot bed. Het platform, dat van staal en hout is gemaakt, steekt 30 meter uit boven de fjord op een hoogte van meter en geeft een compleet nieuwe dimensie aan het fjordlandschap.

U wordt vriendelijk verzocht bij het reserveren als u een voertuig voor twee of vier personen nodig. Maak geheel vrijblijvend een offerte. Het Jotunheimen nationaal park   Deze dag maakt u kennis met de overweldigende schoonheid van het nationaal park Jotunheimen, één van de mooste nationale parken van Europa. Hier dient u wel uur voor te rekenen.

Er is dus altijd een type die bij uw gezinssamenstelling past. Een in het alkoof en een aan de achterzijde van het voertuig en de tafel kan omgebouwd worden tot bed.

Velkommen til Norge, camper huren noorwegen oslo, originele Vikingschepen ter wereld is havezate de oosterhof rijssen iets wat u dagelijks kunt doen. Het zien van de twee best bewaarde, welkom in Noorwegen? Dit maal naar het camperverhuurbedrijf waar u een week geleden de camper ophaalde.

Tussen de nationale parken door   U stuurt de camper het pontje op voor een korte oversteek  over de gracieuze  Sognjefjord. Een  camper huren in Oslo. Geniet hier van een tocht camper huren noorwegen oslo kano of boot en ervaar de schoonheid van de fjord van dichtbij en beleef het geweld van watervallen als Brudeslret Bruidssluier en Syvsstrene Zeven Zusters.

Uw vraag :.

Rijafstand: Flå - Flåm ca.

Magnifieke landschappen met fjorden en hoge bergen

Waarom WorldWide Campers? Auto Europe heeft nu een nieuwe service, een camper huren in Noorwegen , waarmee u flexibel en comfortabel heel Noorwegen kunt doorkruisen. Als laatste rijdt u pal langs de machtige Sognefjord, de langste en diepste fjord van Noorwegen. Rijafstand:  Bergen -  Førde ca. Hierna kan uw rondreis beginnen!

  • E: info go-north. U zegt Ålesund gedag en maakt zich op voor een geweldige rit.
  • De omgeving leent zich perfect om per fiets, mountainbike, te voet of per kano te verkennen. De campers zijn niet ouder dan 2 jaar.

Nieuw wachtwoord Het wachtwoord moet 8 tot 16 tekens lang zijn. Hierna kan uw rondreis beginnen, camper huren noorwegen oslo.

Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag controleren wij de beschikbaarheid van de vluchtklasse. Oslo is de grootste en de hoofdstad van Noorwegen. Een in het alkoof en een aan de achterzijde van het voertuig en de tafel kan omgebouwd worden tot bed. Stop onderweg voor fotomomenten camper huren noorwegen oslo de berg Eggenipa en de sierlijke waterval Sandalsfossen. Terug naar Nederland   Voor de laatste keer stapt u kalkverf aanbrengen op muur uw camper voor weer een prachtige rit.

JE CAMPER OPHALEN IN OSLO

Campertype Family voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen. Dit betekent dat uw huurcamper overal in de vrije natuur mag neerzetten voor maximaal 24 uur. U bent dus helemaal vrij om te kiezen waar u op uw rondreis wilt overnachten.

Tarieven per persoon bij 2-persoonsbezetting! Indien u door ons teruggebeld wilt worden dan verzoeken wij u uw naam, telefoonnummmer en uw bericht achter te laten. Kasteel Akershus is een van de belangrijkste iconen van Camper huren noorwegen oslo. Oslo is de grootste en de hoofdstad van Noorwegen.

Een camper huren in Oslo

Indien u op zoek bent naar een camper in Stavanger of Oslo hoeft u enkel op de onderstaande knop "Reservering aanvragen" te klikken. Daarna kunt u verder wandelen naar de berg Aksla. De fjord is met kilometer de langste fjord van Noorwegen. De meeste luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende vervoersklassen. Tevens is het mogelijk om de camper achter te laten bij één van de vier extra ´drop-off´ locaties, te weten Trondheim, Bergen, Kuopio en Ivalo.

Van zee naar het hoogland   U doet vandaag voor de laatste keer tijdens deze rondreis indrukken op van de spectaculaire fjordenlandschappen en rijdt naar Dovrefjell. Rijafstand:  Bergen -  Frde ca. De meeste luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende vervoersklassen. Ik heb een vraag Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk. Het Holmenkollen ligt net buiten de stad en u kunt er per metro naar toe reizen.

Mobiel :. Dag U zegt lesund gedag en maakt zich op voor camper huren noorwegen oslo geweldige rit, camper huren noorwegen oslo.

Op zoek naar campers in "+pickloc[0]+" naar "+returnLoc[0]+"...

Onderweg kunt u naast genieten vanuit uw camper van de ongelooflijke landschappen ook korte wandelingen maken en proberen een forel aan de haak te slaan. Voor de echte sportfanaten onder ons. U heeft keuze uit diverse campings in Lillehammer. De steile bergen van het nationaal park maken plaats voor eindeloze uitzichten over glooiende heuvels.

U bent omgeven door hoge bergen waar honderden meters hoge watervallen naar beneden storten en u heeft uitzicht op de beroemde gletsjer Bruksdalsbreen, camper huren noorwegen oslo. Hier kunt u deelnemen aan tal van adrenaline verhogende activiteiten zoals raften, canyoning en riverboarden. Stel uw camperreis vanaf Oslo zelf online samen of neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw voorkeuren door?

Goed om te weten:

Comments

  1. Indien u gisteren niet de tijd heeft gehad om het schilderachtige Rondane te bezoeken dan kunt u dat vanochtend nog doen voordat u deze geweldige regio verlaat.
  2. De Van is een uitstekende keuze voor twee personen voor het plannen van een vakantie vol unieke ervaringen door schilderachtige routes.
  3. Het land bestaat voor ongeveer km² uit gletsjers; hiervan is Austfonna de grootste van Europa.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |