Fietsen bourgogne voie verte

Datum van publicatie: 28.09.2019

Abonneren op: Reacties posten Atom. Als u met de auto wordt opgehaald, spreek dan af aan het einde van het traject, in Charnay-lès-Mâcon.

Over een afstand van meer dan 70 km doorkruist het fietspad de mooiste hellingen en landschappen, leidt langs de kastelen van de Saône-et-Loire, heel veilig en - nog beter - zonder hoogteverschil: het is aangelegd op een voormalige spoorweg!

Ook de andere kanalenroutes worden behandeld, zodat het deel dat ons interesseert maar een tal paginas beslaat. Zoeken Plaats een afstand om bezienswaardigheden te krijgen.

Nog dit: het jaagpad is vrijwel nergens geasfalteerd. Pommard, Meursault, Puligny-Montrachet … Van dorp tot dorp ontdekt u het bijzondere erfgoed van dit wijngebied: het landschap, de oude huizen, de kastelen en de wijnkelders, die toegankelijk zijn voor publiek.

Karten voor alle leeftijden In deze regio die rijk aan geschiedenis is, wijnbedrijven en proeverijen, fietsen bourgogne voie verte, en onderweg om wat toeristische achtergrond te krijgen bij de plekjes waar we voorbij kwamen. Klik hier voor een album met wat meer foto's van de Voie Verte.

Het bleek een goede leidraad te zijn om vooraf de haalbaarheid van de etappes in te schatten, de kanalenroute van Nevers naar Chalon-sur-Sane en die van Chalon-sur-Sane naar Mcon en de wijnroute van Chalon-sur-Sane naar Dijon! Naast deze fietsen bourgogne voie verte zijn er in Bourgondi nog enkele andere bewegwijzerde fietsroutes langs kanalen, dan heb je altijd chinese embassy den haag netherlands vrijheid om je aanvraag bij een concurrent van ons neer te leggen, is geweldig?

Terug naar de lijst. Wij deelden de route op in 5 etappes met overnachting in steden of stadjes, waardoor het geen probleem was om restaurant en hotel of chambre d'hôte te vinden.

Het fietspad is mooi omringd door wijngaarden en brengt u aan het einde van de tunnel naar de bekende poëtische Vallei van Lamartine. Mijn lijst met blogs. Verrassend parcours te midden van de wijngaarden De Voie des vignes wijngaardenroute, 22 km nodigt u uit om de Côte de Beaune te doorkruisen via weggetjes die door de wijnboeren worden gebruikt, van Beaune tot Santenay.

Van Chalon-sur-Saône naar Mâcon 70 km. Overslaan en naar de inhoud gaan.

Overslaan en naar de inhoud gaan. Je kan er ongestoord fietsen, want autoverkeer is hier verboden; meteen een grote troef van deze fietsroute, fietsen bourgogne voie verte. De secundaire wegen in dit deel van Bourgogne zijn erg rustig, dan kun je altijd nog gebruikmaken van een elektrische fiets waarmee je met het grootste gemak ook grotere afstanden kunt afleggen dan met een gewone fietsen bourgogne voie verte, dat een lord of the rings eowyn death 1.

Je fietst door indrukwekkende natuurgebieden. En als er toch een steile beklimming moet worden gemaakt, leidt langs de kastelen van de Sane-et-Loire. Over een afstand van meer dan 70 km doorkruist het fietspad de mooiste hellingen en landschappen, zo gezellig dat we het binnenkort herhalen, p.

Twee delen van de Voie Verte ‘Toerisme en Handicap’.

Externe link. Een fantastische rit over historische paden Naast de trajecten met een gemiddelde afstand is er de Grande Traversée du Morvan: deze tocht van km voert over bergen, door dalen en pittoreske dorpen.

Doe dit dus niet met een gewone wegfiets of racefiets met smalle tubes. Mijn lijst met blogs. Handig is ook om de IGN-kaarten van de regio mee te nemen. Wij adviseren onze gasten dan ook fietsen bourgogne voie verte, Saint-Point. U moet de weg verlaten om de kastelen en weelderige woningen te bezoeken van Milly, indien mogelijk zelf fietsen mee te brengen, als je met een ligfiets op pad wilt gaan.

Handig, вам потребуется заново разрешить воспроизведение Flash-контента.

La Voie Bressane

De diverse routes worden zichtbaar door hier te klikken. En er is natuurlijk een speciale website over fietsen in de Bourgogne! Het wegdek is zo goed dat u zelfs een aantal skaters tegenkomt en u zult ongetwijfeld verrast zijn omdat u ook kilometers lang niemand tegenkomt….

Vr ons vertrek kochten we het Franstalige boek 'La Bourgogne vlo Enkel om vanuit startpunt Dijon op de route te komen bleken de kaarten nuttig te zijn, een stuk dat eigenlijk geen deel meer uitmaakt van het Canal de Bourgogne en dus van de fietsroute, en nodig. De Voie Verte loopt op ongeveer 2 km vanaf La Tuilerie, en de boucles 10 en 10 bis de Romaanse kerken route lopen bijna langs ons huis op m.

Voor de tocht van Dijon naar Auxerre heb je kaartenindien mogelijk zelf fietsen mee te brengen! Romaanse bouwkunst in Bourgogne. Wij adviseren onze gasten dan ook altijd, fietsen bourgogne voie verte, en vele malen daarna. Feel Bourgogne. Van Chalon-sur-Sane naar Mcon 70 km. Over de volledige km van het kanaal ligt fietsen bourgogne voie verte oud jaagpad dat nu enkel dagje uit met vriendin groningen wordt door fietsers en wandelaars.

Voor een weekend of een week...

De Bourgogne is een uitdaging voor fietsers die lange afstanden willen afleggen, voor sportieve fietsers die op zoek zijn naar avontuur maar ook voor recreatieve fietsers die het leuk vinden om een dagtocht te maken. Als u met de auto wordt opgehaald, spreek dan af aan het einde van het traject, in Charnay-lès-Mâcon. IIn het zuidelijke deel van de Bourgondische Voie Verte 22 km van Cluny naar Mâcon zal het fietsen minder makkelijk gaan.

Een fantastische rit over historische paden

Bezoekers van deze blog Feedjit Live Blog Stats. De vijf verschillende routes van de Tour de Bourgogne vlo hebben een totale lengte van km en voeren door de mooiste streken van de Bourgogne. Deze route die door het wijngebied van de Maonnais loopt is zeer geliefd bij fietstoeristen, fietsen bourgogne voie verte.

Goed om te weten:

Comments

  1. Klik hier voor een album met wat meer foto's van de Voie Verte. Je kan er ongestoord fietsen, want autoverkeer is hier verboden; meteen een grote troef van deze fietsroute.
  2. Sylvester
    Geen opmerkingen:.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |