Filmpje van youtube laten verwijderen

Datum van publicatie: 11.10.2019

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Welkom Nog geen account?

Maar nu echt tien jaar later vind ik t niet meer zo erg. Welkom Nog geen account? De gebruikte url is ongeldig. Video toevoegen. Daarom maken ze zich meestal niet zo druk over schending van de privacy.

Kan ik een oud youtube filmpje laten verwijderen. De gebruikte url is ongeldig. Controleer dit voordat je verdergaat. Het Content Management-team loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Meld je aan Heb je al een account.

Hoe kun je bij instagram een link in de bio van een ander openen? Klik op 'Videobeheer'. Dit is de eerste optie in het drop-downmenu onder 'Acties'.
  • Controleer dit voordat je verdergaat.
  • Basis Functioneel.

Weet jij het antwoord?

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Weet je dat emailadres nog en kan je er op? Wat houdt de melding 'Je hebt een nieuw vriendschapsvoorstel' op facebook in?

Want hoe je t eraf krijgt, geen idee Als je een video wilt laten verwijderen op grond van de privacywetgeving, zal je moeten aantonen dat je een "redelijk belang hebt tegen publicatie".

  • Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.
  • Kan ik een youtube filmpje laten verwijderenomdat ik er ongevraagd ben opgezet? X annemarie.

Categorien: YouTube. Registreer je gratis. Waarschuwingen Zorg dat je er zeker van bent dat je geen spijt krijgt van het verwijderen van de video. Populaire vragen in deze categorie. Video's uploaden Video's en video-instellingen bewerken Je kanaal aanpassen en beheren Prestaties analyseren met Analytics Video's en ondertiteling vertalen Je filmpje van youtube laten verwijderen en reacties beheren Live streamen op YouTube. Filmen en fotograferen op de openbare weg mag, omdat dat valt onder de vrijheid van informatiegaring.

Tip: modereer je tags!

Dit is de eerste optie in het drop-downmenu onder 'Acties'. Veelgebruikte tags tips seks verliefd snijden ouders masturberen vingeren wat doen? Het forum is voor jongeren van jr.

Laat ff weten of het gelukt is, dan weten anderen dat ook. Learn how. Wachtwoord vergeten. Ga naar onze pagina Privacy- en veiligheidsinstellingen voor een lijst met tools die je kunt gebruiken om je content en sitevoorkeuren te beheren.

Voorkom fouten in je filmpje!

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Als je niet meer bij het bijbehorende emailadres van dat kanaal kan, blijft je video staan. Video's uploaden Video's en video-instellingen bewerken Je kanaal aanpassen en beheren Prestaties analyseren met Analytics Video's en ondertiteling vertalen Je community en reacties beheren Live streamen op YouTube.

Registreer je gratis. Afbeelding uploaden. Plaats reactie. De Kindertelefoon de kwaliteit van haar dienstverlening kan verbeteren. De Kindertelefoon misbruik kan voorkomen en gebruikers kan bannen. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan, filmpje van youtube laten verwijderen. Als er iniedergeval een manier daar voor is. Medewerkers van YouTube vragen je nooit om je wachtwoord.

Veelgebruikte tags tips seks verliefd snijden ouders masturberen vingeren wat doen.

Page content

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Ik ben er klaar maar en ik wil zo graag dat die filmpjes voor goed weg zijn Typ je gebruikersnaam en wachtwoord.

Kan ik een youtube filmpje laten verwijderenomdat ik er ongevraagd ben opgezet! Categorien: YouTube. Plaats reactie.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ben je al ingelogd op YouTube, dan verschijnt je gebruikersnaam bovenin, aan de rechterzijde van het scherm. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |