Iemand taggen op facebook ipad

Datum van publicatie: 21.08.2019

We vergelijken andere foto's en video's op Facebook met deze sjabloon en als we een overeenkomst detecteren, herkennen we je. Methode 3.

Het iCulture forum is onderdeel van iCulture. Markeer forums als gelezen. Als je op een afbeelding iemand wilt taggen. Als je bijvoorbeeld in allerlei foto's van jaren geleden vrienden gaat taggen krijgen ze elke keer een notificatie.

Gerelateerde artikelen. Categorieën: Facebook.

Vraag om toestemming als je het niet zeker weet. Opmerking: we bieden geen gezichtsherkenningsfuncties waarmee vreemden erachter kunnen komen wie je bent, iemand taggen op facebook ipad. Klik op de foto? Pingbacks are Aan? Je kunt ook foto's taggen die anderen hebben gedeeld als de privacyinstellingen dit toelaten?

Ik heb nu al een aantal keren gehad dat ik sommige vrienden niet meer kan taggen in een bericht voor op m'n tijdlijn. Gerelateerde artikelen.
 • Wat denk jij ervan?
 • De vraag is hoe je iemand tagt bij een bericht? Daarnaast geldt dat als jij of een vriend iemand in je bericht tagt, het bericht zichtbaar zou kunnen zijn voor het geselecteerde publiek plus de vrienden van de getagde persoon.

Er opent nu een menu. Tot voor kort was het helemaal  niet mogelijk iemand of een zakelijke Facebookpagina te taggen op je eigen zakelijke Facebookpagina. Nu opent een grotere versie van de foto. Alle rechten voorbehouden. GEEN afbeelding

 • Jasmijn 18 januari at
 • Hoe werkt taggen op Facebook? Ze staan dus wel in mijn gewone vriendenlijst.

Voer de naam van de persoon die je wilt taggen in? Zo kun je een foto taggen om aan te geven wie op de foto staat of een statusupdate plaatsen om aan te geven met wie je bent. Of druk op "Enter". Forum Rules. We vergelijken andere foto's en video's op Facebook met deze sjabloon en als we een overeenkomst detecteren, iemand taggen op facebook ipad, afhankelijk van de instellingen van de pagina.

Tags verwijderen en rapporteren

Tag meer pagina's of groepen indien gewenst. Als je instellingen voor gezichtsherkenning zijn uitgeschakeld, wordt de sjabloon verwijderd. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Ook is het mogelijk personen te taggen in de reacties, ook al hebben ze niet gereageerd op je update. Deze keuze geldt ook voor eventuele tags in je iemand taggen op facebook ipad. Pingbacks are Senseo gaat niet meer open. Foto van een vriend: Als je kiest voor een foto van een vriend klik je op het profiel van die vriend en dan klik je op "Foto's".

Tag meer pagina's of groepen indien gewenst. Taggen op Facebook - hoe werkt het.

Taggen op Facebook

Je kunt zoveel tags plaatsen als je wilt, waar dan ook op de foto, maar je kunt niet één persoon twee keer taggen in één foto. Berichten die je niet op je tijdlijn wilt toelaten, kunnen wel in nieuwsoverzichten en elders op Facebook worden weergegeven.

Op vrijwel alle smartphones met internetverbinding kun je toegang verkrijgen tot de browserversie van Facebook via het volgende adres: m. Op mobiele applicaties werkt het nog steeds niet helemaal, ik zet de mogelijkheden op een rijtje voor je. Je kunt pagina's wel taggen in tekstberichten, maar niet in foto's, behalve bij bepaalde pagina's waarbij Facebook het toestaat.

 • De eigenaar van het bericht blokkeren.
 • Je verwijdert als volgt een tag van een foto: Tik op de foto om deze groter te maken Houd de foto 1 tot 2 seconden ingedrukt.
 • Als je iemand tagt op Facebook, dan ontvangt diegene een melding dat hij of zij genoemd is in jouw update, reactie of bijvoorbeeld foto.
 • Veel mensen vinden dat irritant.

Door tags koppel je bepaalde inhoud op Facebook met een persoon, pagina of groep. View Larger Image. Een lijst met vrienden die overeenkomen met de getypte tekst verschijnt nu. E-mail ons - iemand taggen op facebook ipad - Naar boven! Foto's taggen: Open de foto en tik op de knop "Foto taggen".

Klik hier voor een uitleg. Let wel op dat je de juiste spelling gebruikt, restaurant.

Taggen op Facebook – hoe werkt het

Leer hoe je tagt op apparaten met Windows. Als je iemand tagt, creëer je een link naar zijn of haar tijdlijn. Jouw advertentievoorkeuren.

Klik op "Foto taggen"? Hoe werkt de gezichtsherkenning van Facebook. Als je iemand wilt taggen die niet op de foto staat klik je gewoon op een willekeurige plek binnen de foto niet op iemand anders gezicht.

Goed om te weten:

Comments

 1. Ellemijn
  Anders dan bij foto's kun je bij tekstberichten Facebook-pagina's en groepen taggen. Gerelateerde artikelen.
 2. Als je iemand tagt op Facebook, dan ontvangt diegene een melding dat hij of zij genoemd is in jouw update, reactie of bijvoorbeeld foto.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |