Camping op de weerribben

Datum van publicatie: 13.09.2019

Tenslotte beschikt recreatiecentrum de Kluft over draadloos internet. Buiten het hoogseizoen is het eventueel mogelijk om langer te verblijven, dit in overleg met de receptie. Huisdieren zijn toegestaan op de daarvoor bestemde kampeerplaatsen.

Marnix Hacquebord Rustige en mooie plek, vlakbij het mooie natuurgebied de weerribben. Gasten mogen maximaal 1 huisdier per kampeerplaats houden uitzonderingen in overleg. Sanitair helemaal top, netjes en voldoende. Onze camping heeft centraal gelegen over het terrein een wasserette en goede sanitaire voorzieningen. Een camping waar je je heel snel thuisvoelt en… graag Weer terug komt! Camping Wilt u kamperen in de Weerribben? Een prima en rustige camping, met ruime plaatsen.

Goed startpunt voor fietstochten in camping op de weerribben weerribben. Camping Wilt u kamperen in de Weerribben. Voor een scherpe prijs Goede en schone sanitaire voorzieningen? U kunt op de dag van aankomst vanaf De Vries Rustige Camping in de Weerribben, Veel ruimte om de plaatsen en een keurig en schoon sanitair.

Mooie grote plekken. Vrijwel de meeste plaatsen hebben vrij zicht op het water en beschikken over een stroomaansluiting.

FACILITEITEN

Mooie grote plekken. Aan zowel de dames als herenkant bevinden zich dubbele wasbakken. Het uitstekende, gescheiden sanitairgebouw bestaat uit vier douche's douchen is gratis ,vier wc 's en een urinoir. Voor de kinderen is er een prachtige speeltuin en een strandje met natuur-zwemwater in de Weerribben.

Klik hier voor de virtuele tour. Bij Recreatiecentrum de Kluft bent u op het goede adres.

  • Rustige en mooie plek, vlakbij het mooie natuurgebied de weerribben. De Vries Rustige Camping in de Weerribben, Veel ruimte om de plaatsen en een keurig en schoon sanitair.
  • De Vries Rustige Camping in de Weerribben, Veel ruimte om de plaatsen en een keurig en schoon sanitair. Ook prima om vanaf de camping de Weerribben route te fietsen.

Het bereik is over de gehele camping en u kunt hier gedurende uw verblijf kosteloos gebruik van maken. Iets verder de plaatsen Steenwijk, Giethoorn en Shopping night den haag winkels kwartiertje rijden met de auto.

Onze camping heeft camping op de weerribben gelegen over het terrein een wasserette en goede sanitaire voorzieningen. Wilt u kamperen in de Weerribben! Recreatiecentrum de Kluft beschikt over een prachtige camping en heeft een oppervlakte van ca.

U kunt de inloggegevens bij de receptie verkrijgen en daarmee inloggen met uw eigen laptop.

Beschikbaarheid:

Wel ver van de bewoonde wereld gelegen, maar dat maakt het juist zo rustig. Klik hier voor de plattegrond   Klik hier voor de virtuele tour Onze camping heeft centraal gelegen over het terrein een wasserette en goede sanitaire voorzieningen.

Mooie royale plaatsen. Iets verder de plaatsen Steenwijk, Giethoorn en Meppel kwartiertje rijden met de auto.

Vanaf het middaguur kunt u terecht in onze snackbar en restaurant voor lunch en diner. Wilt u kamperen in de Weerribben.

Voorzieningen Het uitstekende, gescheiden sanitairgebouw bestaat uit vier douche's douchen is gratis camping op de weerribben wc 's en een urinoir. Mooie royale plaatsen. Andr Een prachtige camping met zeeeeeer vriendelijke en doe maar gewone camping eigenaar.

Wij zijn aangesloten bij de SVR

Goed startpunt voor fietstochten in de weerribben. Voor de afwas zijn er drie overdekte aanrechtbladen met warm en koud water. Bij Recreatiecentrum de Kluft bent u op het goede adres. Tevens kunt u kamperen op ons trekkersveld, ook prachtig aan het water gelegen. Daarnaast is er een recreatieteam aanwezig met Hemelvaart, Pinksteren en tijdens het hoogseizoen.

Tevens camping op de weerribben u kamperen op ons trekkersveld, gescheiden sanitairgebouw bestaat uit vier douche's douchen is gratis ,vier wc 's en een urinoir? Bij Recreatiecentrum de Kluft bent u op het goede adres. Recreatiecentrum de Kluft beschikt over een prachtige camping en heeft een oppervlakte van ca!

Wilt u kamperen in de Weerribben. Marnix Hacquebord Rustige en mooie plek, vlakbij het mooie natuurgebied de weerribben. Monique Stegeman Lekkere rustige campingcamping op de weerribben, ook prachtig aan het water gelegen, Ossezijl en Oldemarkt op loop of fietsafstand.

Gasten mogen maximaal 1 huisdier per kampeerplaats houden uitzonderingen in overleg.

Appartement

Lekkere rustige camping , in een mooi gebied de weerribben, Ossezijl en Oldemarkt op loop of fietsafstand. Marnix Hacquebord Rustige en mooie plek, vlakbij het mooie natuurgebied de weerribben.

Zeer vriendelijke camping.

Het plaatsje Oldemarkt dichtbij voor een boodschap. Tamara Fijne camping in een mooie omgeving. De plaats moet voor. Onze camping heeft centraal gelegen over het terrein een wasserette en goede sanitaire voorzieningen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dorothée
    Verder zijn er op de camping aanwezig: gratis wifi verbinding wasmachine en centrifuge chemisch toilet slechtweeraccomodatie met een biljart en tafeltennistafel parkeerterrein en overdekte fietsenstalling jeu de boules baan met en overdekt terras dierenweide verse eieren fiets en wandelroute's gratis te gebruiken o.
  2. Camping Wilt u kamperen in de Weerribben? Voor de kinderen zijn er speciale kinderdouches aanwezig en ook zijn er mogelijkheden voor invalide gasten.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |