Hoe poets ik mijn tanden elektrisch

Datum van publicatie: 04.10.2019

Met maar liefst Zodra de borstel contact maakt met het tandoppervlak reinigt de borstel al. Beweeg de borstel alleen om deze naar de volgende tand of kies te brengen.

Daarvoor is speciaal tandbleekmiddel nodig. Elektrisch poetsen. Borstels op batterijen zijn wel een handig alternatief voor op vakantie. Hierdoor is het makkelijker om tandplak te verwijderen op moeilijk bereikbare plaatsen. Dat geldt zowel voor de aanschaf van de tandenborstel als voor de vervanging van de borstelkopjes. Ze geven na twee minuten een signaal.

Menu       Alles over mondgezondheid Tips voor een gezond gebit Aandoeningen Behandelingen Alles over kosten en vergoedingen Tarieven Tarieven Alles over de rekening Vergoedingen mondzorg Wat kost een behandeling.

Poets eerst de binnenkant, dan de buitenkant van de onderkaak. Volg daarbij de hoe poets ik mijn tanden elektrisch van uw tanden en kiezen.

Uit onderzoek blijkt dat deze borstels beter tandplak verwijderen dan normale handtandenborstels. Dat je verkeerd kan poetsen met een manuele tandenborstel is niets nieuws.

Hierdoor is het makkelijker om tandplak te verwijderen op moeilijk bereikbare plaatsen. Vraag dan een van onze mondhygiënisten in Amsterdam of Zaandam om een poetsinstructie. Vooral met een gewone tandenborstel lukt het vaak niet goed genoeg.
  • Geavanceerde elektrische tandenborstels hebben een timer die je in stapjes door de 2 minuten leidt. De elektrische tandenborstel maakt de juiste poetsbeweging voor u.
  • Er zijn heel veel verschillende soorten elektrische tandenborstels te koop.

2. Je poetst te hard

Denk aan flosdraad, ragers of mondspoelmiddelen. Er blijft gemakkelijk tandplak op en tussen de tanden en kiezen achter. Sommige tandartsen adviseren echter om kinderen het poetsen met een handtandenborstel eigen te maken en geven daar de voorkeur aan.

Plak verwijder je van je tanden door te poetsen. Tandplak verwijderen Slechte bacteriën in de mond zijn onder meer te vinden in plak. Hoe moet ik mijn tanden poetsen met een elektrische tandenborstel? Maar dit geldt ook voor het gebruik van een gewone tandenborstel.

  • Elektrisch poetsen is geschikt voor iedereen.
  • Tips voor een gezond gebit 10 tips voor een gezonde kindermond 15 tips voor een gezonde mond 5 redenen om de oudere mond gezond te houden 7 tips tegen angst voor de tandarts Angst voor de tandarts Elektrisch poetsen Eten en drinken en een gezond gebit Flossdraad tandzijde Flossen, ragen of stoken? Poets dan de hele buitenkant van de onderkaak.

Bron: KNMT. Volg Marie Claire op Facebook et Instagram om steeds op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe trends inzake beauty, ragen of stoken, te krachtig poetst of een sterk schurende tandpasta gebruikt, lifestyle!

Gerelateerde artikelen? Let er dus op dat je geen enkel plekje overslaat. Als u een verkeerde poetsmethode hanteert, ski out, 335p. De elektrische tandenborstel maakt de juiste poetsbeweging voor u.

Jouw smaak en voorkeur

Meer lezen. Gebruikstips voor je elektrische tandenborstel Goed poetsen is het halve werk. Schuif de borstel steeds één tand of kies op. Beweeg de borstel langzaam stuk voor stuk over de tanden en kiezen.

Whitening tandpasta werkt niet. Dat kan zelfs als u een borstel gebruikt met zachte haren! Ik begrijp het. Ja, absoluut. Ze functioneren beter dan de varianten op batterijen.

Verschil handtandenborstel en elektrische tandenborstel De elektrische borstel maakt snellere en verschillende borstelbewegingen en reinigt daarom in dezelfde tijd het gebit beter dan een handtandenborstel. Zo kunt u zich beter concentreren op de plaatsing van de borstelkop in de mond. Elders op het web.

Poets je tanden na het ontbijt en voor het slapengaan, hoe poets ik mijn tanden elektrisch. Gaat u voor het eerst elektrisch poetsen. Integendeel, beschadig je het beschermend glazuurlaagje van je tanden waardoor dat poreus zal worden en je tanden sneller zullen verkleuren, maar geen feit. Gaat u voor het eerst elektrisch poetsen. Beweeg de borstel alleen om deze naar de volgende tand of kies te brengen. Witte vullingen 2 juni Veel mensen hebben moeite om hun gebit goed te poetsen en slaan het reinigen tussen de tanden en kiezen vaak over.

Download dan de gratis app GezondeMond.

Poetsen met de elektrische borstel

Sommige tandenborstels helpen je met een poetsdruksensor. Poets je tanden na het ontbijt en voor het slapengaan.

Poets ook met een elektrische tandenborstel uw tanden tweemaal per dag met een fluoridetandpasta.

Elektrisch poetsen is geschikt voor iedereen. En welke tandenborstel gebruikt jouw kind. Beweeg de borstel alleen om deze naar de volgende tand of kies te brengen. Daarna blijft het belangrijk om de effectiviteit van het poetsen door je kind regelmatig te controleren.

Goed om te weten:

Comments

  1. Begeleid uw kind bij het tandenpoetsen totdat het tien jaar oud is.
  2. Conradus
    Pas op met direct poetsen nadat je iets zuurs hebt gegeten of gedronken.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |