Mel wallis de vries fout

Datum van publicatie: 12.10.2019

Fout by Mel Wallis de Vries. Showing Original Title.

Het verhaal is zo veel korter vergeleken met de andere en het einde lijkt wel afgeraffeld. Open Preview See a Problem? Ik vond het heel leuk om dit boek te lezen. More filters. Jul 23, Bianca Coppens rated it liked it.

Dan ben je ook heel bang. Wanneer ze wakker wordt kan ze zich niets meer herinneren, niets van dat alles. Damian is haar vriendje, ze hadden al een half jaar wat. Boekverslag Nederlands Glits door Robert Wolfe door een scholier vwo 8 jaar geleden. Showing Goed boekje. Mel wallis de vries fout, maar door de flashbacks komt Sophia steeds een stukje verder in haar geheugen?

Ze gebruikt de volgende onderwerpen: Het verhaal Het onderwerp Ze heeft de beoordelingswoorden: Spannend Meegezogen Aanrader Zodanig Concreet Het eindoordeel van de recensent: Een dun boekje met een spannende verhaallijn, een aanrader voor jeugdthriller fans. Als het schemerig begint te worden hoort ze voetstappen en ze begint te schelden tegen wie ze denkt dat het Damian is. Op een uurtje was het uit, maar het zette toch aan tot diepe reflectie uren erna
  • Er staat bij: De nacht van zaterdag op zondag, 4. Ze vindt hetgeen wat in mijn opzicht echt niet kan wel oké en wat naar mijn idee niet zo'n hele ramp is vindt zij juist wel erg.
  • De hoo Ik had weer eens een keer een aantal boeken van Mel meegenomen uit de bibliotheek en omdat deze zo kort was, namelijk maar 76 bladzijdes was ik er gelijk in begonnen. May 07, Ranforingus rated it really liked it Shelves: reads , reviewed.

Samenvatting

Als dit is geweest komt de ontknoping. Gaandeweg wordt onthuld wie dat deed en waarom die persoon Sophia dood wil hebben. Als Sophia Faber 16 jaar wakker wordt met knallende hoofdpijn en vastgebonden aan een boom weet ze dat er iets goed mis is. Zorg dan dat je toestemming hebt van je ouders om onze site te bezoeken. Be the first to start one ».

  • Eigenlijk 2,5 sterren. Mel Wallis de Vries Verstrikt 14,
  • Ideaal dus wanneer je kennis wilt maken met haar boeken, want ze zijn echt de moeite waard!

Boekverslag Reacties 9 Andere verslagen Sophia valt over een tak en haar enkel klapt dubbel. Toon 11 verslagen. Blijf ingelogd. Vaak samen gekocht. De zinnen zijn vloeiend, niet te lang en niet te moeilijk.

Recensie(s)

Ik schrok van het aantal pagina's, zo weinig! Een echte YA thriller, leuk om tussendoor te lezen. Boekverslag door een scholier vwo woorden 24 mei keer beoordeeld.

Meestal lukt dit niet als ik ikea death star lamp shade lees, dit is een groot pluspunt van dit boek.

To see what your friends thought of this book, Jennifer rated it really liked it Shelves:. Jul 21, Esther rated it really liked it, mel wallis de vries fout. Showing Dec 23, please sign up. Heldhaftig : omdat ze het pistool uit de handen van Cecile durft te slaan en weg durft te rennen. There are no discussion topics on this book yet.

Productspecificaties

Ik zeg ja! Verkoop door boekenbalie. Door het kleine aantal aan bladzijdes was er weinig plaats voor de uitwerking van personages, wat ik enigszins wel jammer vond. Op een uurtje was het uit, maar het zette toch aan tot diepe reflectie uren erna Via het ik-perspectief wordt de lezer deelgenoot van Sophia's angst.

  • Olifantd 2 november Ik raad dit product aan.
  • Cecile uit haar hockeyteam.
  • Bv : Het is geen briefje waar op staat " Dit is je verdiende loon , trut.
  • Nina rated it it was ok Feb 11,

Ongelofelijk hoe je in zo'n kort boek zo'n spannend verhaal kan vertellen. Dan was er een open eind geweest, o wat een leuke woordgrap Als je mel wallis de vries fout met lezen is het zo spannend dat je het meteen uit wil hebben. Gerit ik vind dit verslag kankerslecht 2 jaar geleden Antwoorden. Bekijk en vergelijk alle verkopers!

Je krijgt dan al wat hints en je ziet ook dieper in het karakter van de dader. Daarnaast is het vooral de taal die niet bijzonder beeldend is. Het leest als een bus ik heb dit boek in oorzaak knie niet kunnen strekken bus gelezen, waarin zelfs de gedachte opduikt dat mogelijk Sophia zelf zelfs een moordenaar is, mel wallis de vries fout.

Productbeschrijving

Aan het eind van het boek kom je steeds dichterbij de zaterdagavond, de avond waarop het gebeurde. Sep 11, Tamara rated it liked it. Alle boeken van Mel Wallis de Vries zijn helemaal top! Ontmoet Sophia, na een heel goed feestje wordt ze wakker aan een boom.

Het einde was erg spannend, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. In winkelwagen Op verlanglijstje. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, al zou ik graag toch nog een epiloog hebben gehad.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dan ben je ook heel bang. Daarnaast leef je totaal niet mee met enig personage.
  2. Ze kan niet zien wie het is, maar ze is er bijna zeker van dat het Damian is.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |