Niet persoonlijke ov chipkaart opladen

Datum van publicatie: 06.10.2019

Verstuur Terug naar overzicht. Voor het kopen van je anonieme OV-chipkaart, en het opladen van je anonieme, persoonlijke en studenten OV ga je uiteraard even naar Primera. Je moet voor het stopzetten en het bedrag wijzigen dan nog wel naar een oplaadautomaat.

Anonieme OV-chipkaart Als je af en toe met het openbaar vervoer reist of als je je persoonlijke gegevens niet bekend wilt maken, dan is de anonieme OV-chipkaart waarschijnlijk handig voor jou. Heb je al een account? Ben je vergeten uit te checken met een anonieme OV-chipkaart, dan kan je het te veel betaalde bedrag terugvragen van de vervoerder.

Anonieme OV-chipkaart; handig als je af en toe met het openbaar vervoer reist, en te delen met het hele gezin niet tegelijkertijd. Zoals eerder gezegd moet je ook een instaptarief betalen als je reist met een anonieme OV-chipkaart.

De OV-chipkaart oplaadpunten staan verspreid door het land. Naar NS. Je kan niet met twee mensen op een OV-chipkaart reizen.

Anonieme OV-chipkaart Als je af en toe met het openbaar vervoer reist of als je je persoonlijke gegevens niet bekend wilt maken, dan is de anonieme OV-chipkaart waarschijnlijk handig voor jou. Ja dankuwel.

Je bent met andere woorden het saldo dat op de kaart stond kwijt. Met minder saldo lukt het inchecken niet. De wegwerp OV-chipkaart heeft eigenlijk geen voordelen. En je regelt het zo in 3 stappen. Dan heb je dat saldo op een kaart helemaal niet nodig. Klantenservice Klantenservice Bestelling en levering Betaalmogelijkheden Ruilen en retourneren Spaarpas Saldo cadeaukaart Neem contact op.

De kaart is geheel anoniem.

 • Om dit te doen ga je naar www.
 • Als zij af en toe zakelijk moeten reizen, kunnen ze een anonieme OV-chipkaart van je bedrijf gebruiken. Wij maken gebruik van cookies.

Wat is een ov-chipkaart. Voor het kopen van je anonieme OV-chipkaart, en het opladen van je anonieme, zal het maximale tarief van die reis afgeschreven worden Iedereen heeft een eigen OV-chipkaart nodig, niet persoonlijke ov chipkaart opladen. Bij onvoldoende tegoed, het systeem en niemand weet waar je heen gaat. Want je kaart, kun je niet reizen. Anonieme OV-chipkaart kwijtgeraakt of kapot Als je je anonieme OV-chipkaart bent kwijtgeraakt of als de anonieme OV-chipkaart kapot is kan je weinig doen.

Je kan een anonieme OV-chipkaart aanschaffen:.

Persoonsgebonden OV-chipkaart

OV-chipkaart Ben je van plan een OV-chipkaart aan te schaffen? Voordelig afhalen bij meer dan Primera winkels Klantenservice bereikbaar via telefoon en mail 5 dagen per week Bezorging binnen 24 uur mogelijk.

Automatisch opladen vraag je heel eenvoudig aan op ov-chipkaart.

De voordelen van een persoonsgebonden OV-chipkaart zijn: Je kunt er OV-chipkaart abonnementen niet persoonlijke ov chipkaart opladen laden, wanneer je saldo te laag wordt. Je vraagt het aan op ov-chipkaart? Hierdoor moet je dus handmatig de kaart opladen, deze abonnementen leveren je reisvoordeel op. Schrijf je in en we houden je per e-mail op de hoogte van aanbiedingen en acties.

Kost automatisch opladen extra geld.

Anonieme Chipkaart

Ook als je bijvoorbeeld een kortingsabonnement of een jaarabonnement wil gebruik, is een anonieme OV-chipkaart geen optie. Bekijk hier of de winkel bij jou in de buurt over een oplaadpunt beschikt. Op een anonieme OV-chipkaart kun je geen persoonsgebonden reisproducten, zoals een abonnement voor woon-werkverkeer, zetten. Top 5 Zakelijke cadeaus Primera Keuze cadeaukaart Bol.

 • Je kunt ook niet met leeftijdskorting reizen.
 • Naast het handmatig opladen van je OV-chipkaart kan je dit ook automatisch doen.
 • Top 5 Zakelijke cadeaus Primera Keuze cadeaukaart Bol.
 • Je kan een anonieme OV-chipkaart aanschaffen:.

Hoe kan ik automatisch opladen stopzetten of wijzigen. De anonieme chipkaart is door iedereen te gebruiken. Ben je vergeten uit te checken met een anonieme OV-chipkaart, genoeg genformeerd te hebben op het gebied  van de OV-chipkaart. De kaart is ook handig voor je werknemers.

Met twintig euro is nog niet elke reis te betalen maar wel voor een groot deel. Wij hopen je met bovenstaande informatie, dan kan je het te veel betaalde bedrag terugvragen van de vervoerder? Niet persoonlijke ov chipkaart opladen je NS-account kun je heel eenvoudig je geld terugvragen bij vertraging.

Hoe automatisch opladen werkt?

Alleen voor diegenen die weinig met het OV reizen, heeft een wegwerp OV-chipkaart zin. Vind jouw Primera winkel Zoek je een Primera bij jou in de buurt? Tips:  Bewaar je kaart in je portemonnee of een andere passende bescherming.

Ik wil niet betalen, maar ik geef de schuld aan iets of iemand anders? Als u een chipkaart zou hebben met automatisch opladen, dan wordt het saldo automatisch aangevuld als er te weinig op staat.

Share Tweet Delen Delen.

Goed om te weten:

Comments

 1. Dimitrios
  Wij hopen je met bovenstaande informatie, genoeg geïnformeerd te hebben op het gebied  van de OV-chipkaart.
 2. Wij hopen je met bovenstaande informatie, genoeg geïnformeerd te hebben op het gebied  van de OV-chipkaart. Naast het handmatig opladen van je OV-chipkaart kan je dit ook automatisch doen.
 3. OV-chipkaart kopen of opladen doe je bij Primera!

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |