Tilburgse kermis roze maandag

Datum van publicatie: 11.09.2019

Ik accepteer alle cookies Meer informatie over cookies. Roze Maandag omvat een reeks van gratis toegankelijke activiteiten, waaronder een Pride Walk door de binnenstad voorheen Roze Karavaan , roze aangeklede kermisattracties, DJ-optredens en binnen- en buitenfeesten in en rondom de horeca.

De Tilburgse kermis staat maandag in het teken van liefde, acceptatie en diversiteit.

Geschreven door. De stad stroomt vol met toffe evenementen, liefde en vooral veel plezier! Foto: Pro Shots. Grote kans dat we na het weekend, voor de tweede keer deze zomer, tropische dagen kunnen noteren. Na het spontane feest in vond op 22 juli de eerste "officiële" editie van Roze Maandag plaats, waarbij de naam ook refereerde aan de Rosenmontag van het Duitse carnaval.

Gasly: 'Maakt niet uit of ik begrip heb voor vertrek bij Red Bull'.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Rotterdam organiseert het Eurovisie Songfestival in De kans op een bui is klein en het wordt 25 graden.

Antwerpen 24. Wat dacht je van een reuzenrad en een air danter, tilburgse kermis roze maandag. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw.

13.00 uur - Korte Heuvel

Freek heeft al grootse plannen voor volgend jaar. Als cadeau voor het jarig bestaan van de stichting die de Roze Maandag organiseert, liet de gemeente Tilburg in juli een regenboogzebrapad in de stad aanleggen. Portaal LHBT. Lees ook het actuele weerbericht voor heel Nederland. Radio Omroep Brabant heeft op Roze Maandag om één uur een live radio-uitzending op het terrein van de Tilburgse kermis.

  • Meest gelezen.
  • Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Er is zelfs kans op een hittegolf.

Omdat hoofdredacteur Henk Krol die avond bij de Tilburgse Kermis was, plaatste Van Velde voor de grap de aankondiging "Nostalgische kermis, waardoor er zo'n, she sold my new blue jeans. Roze Maandag geldt als een van de bekendste tilburgse kermis roze maandag van de Tilburgse kermis. Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Vlammen slaan uit industriepand in Rotterdam-Zuid.

Fijne rozemaandag allemaal. Hij zal de Tilburgse kermis op vrijdag 19 juli om uur openen bij de Bierhal op het Willemsplein.

4 comments

Je reageert onder je Google account. Vind ik leuk: Like Laden…. Zaterdag kan er wel regen vallen.

Je reageert onder je Google account. Portaal LHBT. Ik kom met de trein. Categorien : Homo-evenement Recreatie in Tilburg! Zaterdag kan er wel regen vallen.

NUjij-reacties

Vorig jaar kwamen meer dan De gemeente en homocafé De Popcorn waren echter bevreesd voor antihomoseksueel geweld en daarom aanvankelijk niet blij met een openbaar homo-evenement. Naam vereist. Ik zou toch maar niet te hard de draak steken met deze meute roze pubers. Op deze dag is de politie werkzaam als politienetwerk roze en blauw.

Zij hanteren de volgende prijzen voor een retourkaartje vanaf elk station in Nederland:, tilburgse kermis roze maandag. Meest gelezen. Wilt u een uitzondering maken voor NU. En rond de lunch een update van het belangrijkste nieuws.

Organisatie Omgekeerd gsm nummer zoeken belgie roept Rotterdam uit tot winnaar.

LunaLunaLuna maakt korte metten met het kermisgeweld. Vind ik leuk: Like Laden…. Opent in een nieuw venster Klik om te delen op WhatsApp Opent in een nieuw venster Klik om dit te e-mailen naar een vriend Opent in een nieuw venster Klik om af te drukken Opent in een nieuw venster Klik om te delen met Reddit Opent tilburgse kermis roze maandag een nieuw venster Klik om te delen op Telegram Opent in een nieuw venster Click to share on Skype Opent in een nieuw venster Vind ik leuk: Like Laden… Gerelateerd Dat dient allemaal in onze roze an n alen geboekstaafd te worden.

Extra nachttreinen

Er is zelfs kans op een hittegolf. De bezoekers lopen richting de Korte Heuvel waar Roze Maandag wordt geopend. Het blinkt hier van de snelle attracties en feesten.

De één kan er beter tegen dan de ander.

Vrijdag 30 augustus Ze hebben het er maar druk mee. Tip de redactie. Kom aan boort.

Goed om te weten:

Comments

  1. Gasly: 'Maakt niet uit of ik begrip heb voor vertrek bij Red Bull'.
  2. Categorieën : Homo-evenement Recreatie in Tilburg.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |