Bijbel app android gratis

Datum van publicatie: 14.10.2019

De white-paper ontvang je per omgaand per email. Inloggen Aanmelden. Het is ook handig om naar de Bijbel te luisteren tijdens het rijden.

Prijs Gratis. Nieuw Versiegeschiedenis. Je vindt gelijkluidende en verwante bijbelpassages met de standaard meegeleverde verwijsteksten. Probeer het alsjeblieft opnieuw. Screens and Buttons.

De makers van YouVersion hebben i. Voor sommige hiervan is een account nodig, maar die is gratis en geeft je tevens de mogelijkheid om de gehele vertaling naar je toestel te downloaden zodat je geen internetverbinding nodig hebt om de Bijbel te lezen.

Informatie Provider Nederlands Bijbelgenootschap? Dit is een geweldig hulpmiddel voor het bestuderen van meerdere vertalingen, bijbel app android gratis. Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten. Blijf aangemeld.

Met Mijn Bijbel lees je altijd en overal gratis de Bijbel, met óf zonder internetverbinding.

Deze bijbel app geeft je meer inzicht in de bijbel

Michael L. Fantastisch dat er zoveel vertalingen zijn en ook verzen van de dag, overdenkingen, leesplannen en uitwisseling. Het NBG brengt de Bijbel dichtbij, ook met deze app. Schoonheid komt wel met een prijs, zeker voor Nederlandse gebruikers.

Met een gratis account kun je de volgende zeven vertalingen lezen en downloaden: - Nieuwe Bijbelvertaling - Bijbel in Gewone Taal - Herziene Statenvertaling - NBG-vertaling - Statenvertaling - Bibel Friese vertaling - Groot Nieuws Bijbel In de bijbelapp kun je ook in de Bijbel zoeken, leesplannen volgen, lees je de bijbeltekst van de dag en onze bijbelblogs, en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

YouVersion is wereldwijd Beschikbaar in meer dan talen wereldwijd. Ik kan naar deze app luisteren! Veel vertalingen en bijbel app android gratis beschikbaar en veel die gedownload kunnen worden om offline te lezen.

De 5 beste bijbelapps van met Nederlandse Bijbels. Geweldige app.

Wereld van de Bijbel

Probeer het alsjeblieft opnieuw. De achtergrond in sepia kleur? Bovendien sturen we aanvullende informatie over de zeven mogelijkheden.

Binnenkort komt er een nieuwe update van de app Mijn Bijbel namelijk. Je hebt altijd en overal de hele Bijbel bij de hand. Geweldige app. De makers van YouVersion hebben i. Talen Engels, Portugees.

Account Options

Gerritgerritb , Madmedicus16 , Geweldige app met een brede keuze aan Bijbels. Schoonheid komt wel met een prijs, zeker voor Nederlandse gebruikers.

Als slechtziende kan ik deze Bijbels niet lezen.

Echt mooi is de software nooit geweest en helaas geldt dat ook voor de app. Meer toegevoegde waarde hebben de leesplannen. Zijn er werkelijk geboden in de Thora. Geweldige app. In werd de eerste versie gemaakt als kleine DOS-applicatie onder dezelfde naam. Een overzicht van de beste bijbelapps op dit moment. Wachtwoord Toon. Download: iOS. Delen met gezin Tot bijbel app android gratis gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Schermafbeeldingen

Meer toegevoegde waarde hebben de leesplannen. Een fantastisch mooie app voor kinderen, die in tientallen talen en ook nog eens geheel gratis te downloaden is. Je krijgt een toelichting bij de bijbeltekst vanuit de commentaren. Dank daarvoor.

In werd de eerste versie gemaakt als kleine DOS-applicatie onder dezelfde naam. Schermafbeeldingen iPhone iPad. Using the Online Bible video.

Goed om te weten:

Comments

  1. Mercedes
    E-mail of gebruikersnaam.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |