De zwoer driebergenrijsenburg openingstijden

Datum van publicatie: 03.10.2019

Voor aanvang van de zwemlessen nodigen wij je uit voor een introductiebijeenkomst, waarna je een zwemlespakket ontvangt. Meerbezoekenkaart zwemmen warm water.

Gratis proefles.

Extra motivatie is de persoonlijke Krokobill-poster: bij elke stap die behaald wordt mogen de kinderen hier een sticker op plakken! Home Locaties Driebergen. Met uitzondering van vakanties. Kom sporten Gratis proefles! Word lid.

Met uitzondering van vakanties. Openingstijden binnenbad. BTW per maand. Zwemles Babyzwemmen. Wedstrijdbad 3 banen!

Een aantal accommodaties is tevens voorzien van een sauna en stoombad , waarin je heerlijk tot rust kunt komen. Gratis proefles.
  • Maandag Ma. Hier kun je het hele jaar door terecht voor recreatief zwemmen en baantjes zwemmen en hier worden tevens de zwemlessen en groepslessen zwemmen verzorgd.
  • Wij zullen zsm contact met je opnemen om de startdatum te bespreken. Member all in Jeugd.

Daarnaast is zwemmen natuurlijk ook gewoon nog eens ontzettend leuk! Hier kun je het hele jaar door terecht voor recreatief zwemmen en baantjes zwemmen en hier worden tevens de zwemlessen en groepslessen zwemmen verzorgd. Babyzwemmen knuffelzwemmen. Gratis proefles? In het horecagedeelte kun je terecht ter versterking van de inwendige mens. Openingstijden fitness.

Gratis sporten?

  • Vrijdag 30 augustus. Kies je locatie.
  • Wedstrijdbad 3 banen.

Gratis sporten. Meerbezoekenkaart zwemmen. Openingstijden Buitenbad. Warm water zwemmen doelgroepbad Wedstrijdbad 3 banen Wedstrijdbad gesloten Banenzwemmen doelgroepbad Wedstrijdbad 4 banen. Extra motivatie is de persoonlijke Krokobill-poster: bij elke stap die behaald wordt mogen de kinderen hier een sticker op plakken.

Over de Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei

Graag meer weten over leren zwemmen? Gratis proefles? Wedstrijdbad 3 banen. Zaterdag Za.

Openingstijden binnenbad. Onze buitenzwembaden bieden het hele gezin gegarandeerd een hele dag plezier; peuterbassin, duikplank, vanwege de landschappelijk waarde. Met uitzondering van vakanties. Word lid Zwem4daagse Zwemmen. Kies je locatie.

Ervaring De Zwoer

Tijdens de openingstijden van het binnenbad kan er recreatief gezwommen worden. Openingstijden Buitenbad. Dinsdag Di.

Gratis sporten. Strijen Veghel Venray Vught Zierikzee. Zondag Zo. Voor de allerkleinsten verzorgt Laco Babyzwemmen Knuffelzwemmenwarme dag is het heerlijk om te zwemmen in de buitenlucht. Strijen Veghel Venray Vught Zierikzee. Buitenzwembaden Op een mooie, waarna je de zwoer driebergenrijsenburg openingstijden zwemlespakket ontvangt! Voor aanvang van de zwemlessen nodigen wij je uit voor een introductiebijeenkomst, waarbij je kindje zich op een speelse manier vertrouwd gaat voelen in het water.

Volg een gratis proefles

Vrijdag Vr. Kies je locatie. Dinsdag Di.

Wedstrijdbad 5 banen. Gratis sporten. Aanbod zwemmen bij Laco. Kom sporten Gratis proefles?

Goed om te weten:

Comments

  1. Los bezoek zwembad.
  2. Strijen Veghel Venray Vught Zierikzee.
  3. Ontspannen een paar baantjes zwemmen , heerlijk zwemmen en spelen met de kinderen of werken aan je conditie en spierkracht: bij Laco ben je aan het juiste adres voor een gevarieerd aanbod van activiteiten voor jong en oud.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |