Pieterpad route groningen zuidlaren

Datum van publicatie: 27.08.2019

Ga linksaf en volg deze weg 21 m. Tegenover de kerk naar links doorsteken naar een plein en dit schuin oversteken. Je gratis proefperiode van 7 dagen is gestart.

Typisch Drentse hunebedden Je begint je wandeling in het historische centrum van Groningen. Bij de volgende rotonde rechtdoor richting Haren gaan. Het blijkt de eigenaresse te zijn van de gevonden portemonnee.

Aan het einde rechts. Er volgt een haakse bocht naar rechts. Heeft u opmerkingen over deze druk klik dan hier.

Pieterpad route groningen zuidlaren een scherpe bocht linksaf en volg deze weg 11 m. Voor de weg naar links buigen en vervolgens parallel aan de weg blijven lopen tot het einde op een toegangsweg van een boerderij Weidelust. Als een van de twee punten verder van het Pieterpad ligt kan de werkelijke afstand sterk afwijken van de berekende afstand.

Voor een begraafplaats rechtsaf de Stationsstraat in, pieterpad route groningen zuidlaren. ik schrik van de reacties hier op de site?

Terug Routewijziging. Aan het einde in Holten rechtsaf, Rietmolenstraat.
  • Ga rechtsaf en volg deze weg 46 m.
  • Kaart 2, blz

Gelopen, gerend en gefietst

Aan het einde op de T-kruising links. Na huisnr 28 links, Veldakkerslaan. Hier even links en dan rechtsaf het fietspad richting Groningen nemen. De route door Holten is iets aangepast. Vanaf de kerk de Dorpsstraat in noordelijke richting uitlopen. Vlak daarna, bij een Pieterpad-bank en P buigt dit naar rechts.

Bij P rechts, Dalmsholterweg. Ga linksaf en volg deze weg 14 m. Routewijziging   Etappe Hellendoorn - Holten Kaart 39, blz Zo loop ik niet veel later Winsum binnen. Dit pad steeds rechtdoor volgen tot het via een slagboom met bord Kon?

Route 3 Groningen Zuidlaren

Vanaf het station via de Stationsstraat het dorp inlopen. In onderstaande teksten wordt met regelnummers gewerkt.

Tegenover de kerk naar links doorsteken naar een plein en dit schuin oversteken.

Vlak na huisnr. Vening Meineszlaan. Het is een bochtige landbouwweg. Na de kruising met een asfaltpad rechts houden en omhoog in de richting van een uitzichttoren. Lees nu verder bij regel 7.

Geniet van een advertentievrije site

Eigen routes delen PublishRoutes Als Premium-lid kun je zelfgemaakte routes delen met anderen door de route openbaar te maken. Hellendoorn - Holten. Zelf ruik ik het eindpunt van de dag, maar als ik de straten van Zuidlaren al kan zien, moet ik volgens de route toch nog een slinger om het dorp heen maken.

Volgens de dienstregeling kom ik op tijd aan, dus ligt het ook niet aan mij als ik te laat op station Amersfoort arriveer, pieterpad route groningen zuidlaren.

Het pad, Oosteinde, geheel uitlopen tot een T-kruising aan het einde? Vanaf het station de Stationsstraat in. Hier links de winkelstraat in, voor een parkeerplaats. Het is het eerste zijpad. Nog even door Haren en dan ligt ook de provincie achter me.

Hardenberg - Ommen. Kaart 1, blz.

Volgen via e-mail

Annuleren Download de app. Voor de parkeerplaats pad naar links volgen en dan de parkeerplaats oversteken en het pad aflopen langs de weg tot het einde op een zandpad. Ik bel naar dit nummer, maar de persoon aan de andere kant van de lijn kent de eigenaresse van de portemonnee - wiens identiteit ik dankzij het rijbewijs kan achterhalen - niet zo direct.

Toelichting bij de kaart en de tabel De track van het Pieterpad is gebaseerd op gegevens van de website Waymarkedtrails, pieterpad route groningen zuidlaren. Voorbij deze plaats die vooral bekend werd door de Project-X-feesten fietsenwinkel te koop limburg enkele jaren terug begin ik me af te vragen of ik de provinciegrens van Groningen met Drenthe al ben gepasseerd.

Ter hoogte van een dode arm van de Vecht links aanhouden, niet over het bruggetje gaan.

Goed om te weten:

Comments

  1. Het uiterste tijdstip om met korting in te checken bij NS is
  2. Ze geeft aan dat dat ongeveer tien minuten zal duren en als ze er na 13 minuten nog niet is, begin ik te twijfelen of ik alvast verder zal gaan lopen.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |