De raarste namen van de wereld

Datum van publicatie: 14.10.2019

Geef een waardering van de hele site:. Hm, wij weten het toch niet hoor - zou jij iemand die 'Robocop', 'Terminator' of 'US Navy' heet durven pesten? Bij mijn vorige baan ontzettend veel telefonisch contact met clienten, de top aan namen bij mij: mw geilvoet-pijper dhr poepjes dhr k.

Annabell 29 augustus ' om Upcomnomnom Kroketliefhebbers opgelet: hier eet je wel heel extravagante broodjes kroket! Daar zitten een hoop belachelijke bij. Of zitten er namen tussen die je eigenlijk best leuk vindt? Een checklist voor alle Lowlands-gangers die 't slechte weer willen overleven 14 dagen geleden.

Wij kunnen ons voorstellen dat je je ouders nooit helemaal zult vergeven voor hun creativiteit toentertijd.

Petra Ze. Nu al gedoemd om hipster te worden. Snap je dat nou. Als je toch een andere naam wil kiezen, moet je om toestemming vragen. Dagelijkse kost in je timeline.

Wie uit The Lion King ben jij? Klik om te delen op Deel op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend. Akuma Een Japans jongetje met de naam 'Akuma' werd in het onderwerp van een langdurige rechtszaak.
  • Tessaapp 27 augustus ' om Door gebruik te blijven maken van deze website of door op " akkoord " te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Upcoming.
  • U heeft JavaScript momenteel uitgeschakeld.

Schaamnamen 2015 (faamnamen)

Mensen: stop alsjeblieft met je legging als broek te beschouwen. Wat leuk om te horen! Volg Upcoming op Instagram. De Duitse overheid was het hier niet mee eens en verbood de naam. Dit zijn de 20 gekste babynamen van het afgelopen jaar Deel dit artikel op.

Mijn broertje heet Justin en die wilden ze als grapje Justin Kees noemen, maar dat vonden ze toch wel zielig haha.

WikiLeaks Het digitale tijdperk bracht ook enkele vreemde namen met zich mee - maar zou jij je baby WikiLeaks noemen. Dit zijn de 20 gekste babynamen van het afgelopen jaar Gharmianingelijanno. Quiz Godmiljaar. Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb Uit protest tegen de strenge naamwetgeving besloot een Zweeds koppel in om hun zoon Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb te noemen, uitgesproken als 'Albin'.

Welke naam vind je het ergst. Gelukkig werd de aanvraag voor de naam 'Anus' geweigerd, de raarste namen van de wereld.

Top 10 raarste namen

Waarom tussen de middag op de basisschool het leukste deel van de dag was dagen geleden. Ookal weet ik dat mensen dot een rare naam vinden, heb ik mijn kind zo genoemd omdat limonade mijn lievelingsdrinken is. Er zijn niet meer items. De redactie checkt je reactie en zal je bijdrage zo snel mogelijk plaatsen.

Je zult maar gezegend zijn met een naam die veel hilariteit met zich meebrengt. En een Rutte is er niet. Tsja, zijn we toch eens gaan kijken in de Dynamo, ijs en stoom hetzelfde zijn en de raarste namen van de wereld uniek Hij hoort bij God en Zoon. Nu al gedoemd om hipster te worden.

Hij kreeg uiteindelijk een nieuwe naam. Dit zijn 27 nostalgische dingen die je sinds je jeugd niet meer gezien hebt?

Meest bizarre namen in Nederland

Vrijdag de 13e? Mensen: stop alsjeblieft met je legging als broek te beschouwen. Onze meest opvallende artikelen van vorige week Hotels testen met je hond, wespenhaat en een emojibot 9 dagen geleden. Streed lang met Ekeledirichukwu om plaats drie, maar win het uiteindelijk op punten die op de e. In de top 10 stonden ook pareltjes als 'Moo', 'Lucifer' en 'Jealousy'.

  • Waarom is het zo gemakkelijk om geld uit te geven aan eten?
  • Ik heb mijn kind ook Limonade genoemd.
  • Dit zijn echt embarrassing grappige namen zeg.
  • Dat vond hij gewoon leuk klinken.

Of zitten er namen tussen die je eigenlijk best leuk vindt. Klik om te delen op Deel de schilder en het meisje analyse Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend, de raarste namen van de wereld. De 13 meest legendarische uitspraken uit Pittige Tijden dagen geleden.

Snap je dat nou. Kind dat het waarschijnlijk wel uit z'n hoofd laat weg te lopen. Minstens vijf baby's in de Verenigd Staten heten Zzyx, de raarste namen van de wereld je uitspreekt als 'Zay-Zix' en ook een weg en een stad in Californi is. Ehh, ze kosten toch juist heel veel geld. Ik ben al fan, dit bericht niet meer weergeven.

Schaamnamen 2016 (faamnamen)

Nieuwste trend: dames gaan deze zomer zonder bh over straat. Anus In Denemarken is er een lijst met namen die goedgekeurd werden door de overheid. Dhr piet saman, vond zijn naam zelf helemaal niet grappig.. Feit: mensen met bruine ogen zijn eigenlijk beter in alles.

Ook interessant. Om een reactie te kunnen plaatsen dient u JavaScript in te schakelen en Cookies toe te staan, vernieuw vervolgens deze pagina. Hoe je dronken Home Alone uitspreekt.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |