Houtsnippers in tuin tegen katten

Datum van publicatie: 05.09.2019

Vorig jaar cacaodoppen gestrooid en dat hielp heel goed. Al mijn bloemen en groente- plantjes zijn vernield en ee hangt een geur waar je ronduit misselijk van wordt.

Ik heb wel eens gehoord dat peper helpt. Mensen die hun kat niet binnen houden of in hun afgeschermde tuin of balkon houden zijn ronduit asociale hufters en dierenkwellers. Ik weet dat mijn kat keurig op de bak gaat, maar ik weet ook dat ze af en toe in dat deel van de straat komt.

Direct een vakman inschakelen. Die laten hun hond 3x per dag uit en laten die lekker op de stoep of in de gemeentetuin schijten niet iedereen, dat weet ik ook wel. En hij kan ook heel vaak lachen erom! Het wordt hiermee oninteressant voor katten om jou tuin als toilet te gebruiken.

Er zijn planten waar katten een hekel aan hebben. RoIn VIP lid. In onze voortuin is het regelmatig ook raak, houtsnippers in tuin tegen katten. Ja, ja je hoort het goed de mijne komt niet buiten en dit vindt hij helemaal geen probleem. Zelf een trotse eigenaar van een hele lieve huis kater, zijn we enkele jaren geleden begonnen met een herbegrenzing een herijking van de EHS.

  • Dus vorig jaar lente antiwortel kleed gekocht en volgestort met houtsnippers.
  • Belasting betalen, het dier aan de lijn houden en de schade betalen die het dier veroorzaakt. Dus misschien dat erop strooien?

Katten in Nederland

Citroenschillen, mottenballen en peper zijn andere alternatieve strooisels tegen poezen. Mijn buurman, naast de binnentuin van het complex, is de enige in ons straatje met een tuin gazon en hij heeft vandaag kenbaar gemaakt last te hebben van kattenstront. En voor de lange termijn ben ik dus nu aan het zoeken. Hoe lief en mooi ze ook zijn, sommige tuinliefhebbers hebben op sommige momenten een ander beeld van katten. Die laten hun hond 3x per dag uit en laten die lekker op de stoep of in de gemeentetuin schijten niet iedereen, dat weet ik ook wel.

Regelmatig pootafdrukken en krasjes door de kat van de buren aangetroffen op de auto als dat beest bij hun op de auto loopt aaien ze hem ook nog. Als we aan een kat denken dan stellen de meeste mensen zich een lief schattig beestje voor, houtsnippers in tuin tegen katten.

Ik ben bijna in staat om letterlijk een kopje melk met gif erin neer te zetten… Mja wie is er dan weer de boeman. Je buren zullen er dankbaar voor zijn. Wil je katten weren uit camping in de rimboe lunteren tuin.

Er zijn vele methodes en middeltjes die ervoor kunnen zorgen dat katten het hazenpad kiezen. Dat doen katten houtsnippers in tuin tegen katten als ze niet van elkaar moeten weten.

Nieuwsbrief

Én een beetje opvoeding, natuurlijk….. Ze blijven helaas maar komen……. Wij hebben er dus 4.

Vorig jaar cacaodoppen gestrooid en dat hielp heel goed. Stel je voor dat iedereen maar dieren gaat pijnigen of doden omdat er wat stront in je tuin ligt, houtsnippers in tuin tegen katten, of omdat je op straat in de stront staat. Andere artikels. Dus er is mar n oplossing, en daar moet je zelf voor zorgen, te licht… anders of vangen en ergens dumpen of in uiterst geval gewoon met buks op schieten buks of pistool makkelijk aan te schaffen werkt p r i m a!

Voor mijn hond zijn ze ook niet bang helaas. Met zijn vuile poten gaat hij dan terug naar huis.

Kies Categorie bericht

Van allerlei mensen kreeg in het advies dit gedeelte vol te storten met houtsnippers. Heb al diverse dingen geprobeerd tegen katten die mijn gazon onderschijten. Katten lopen altijd te ruiken voordat ze gaan zitten.

Je kan misschien ook proberen om de gevel fysiek onbereikbaar te maken voor de katten, bijv met stapels doorn- takken. Belasting betalen, het dier aan de lijn houden en de schade betalen die het dier veroorzaakt.

Je weet toch niet of er een zwerfkat in je tuin zit te schijten of de kat van de buren. Mijn tuin is helaas ook een kattenbak. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Ben ik even blij, vooral als ze ouder en een beetje doof geworden zijn.

Stroomdraad mag niet maar het helpt wel. Ook is het bekend dat hun uitwerpselen gezondheidsrisicos meebrengen en ronduit gevaarlijk kunnen zijn voor bepaalde mensen. Inderdaad zijn er veel katten niet gevoelig voor, net een infasie, houtsnippers in tuin tegen katten.

Daarom dus belasting voor hondeneigenaren!

Overlast katten

Ik zou toch met je buurvrouw praten hierover. Je moet je tuin sowieso bijhouden: dan kun je net zo goed met handschoentjes die poep eruit scheppen.

Er zijn teveel mensen. Mensen die dieren onnodig doden of verminken die komen zichtzelf nog eens tegen.

Ik heb al 2 van die kattenverjagers staan, maar er loopt 1 kat rond die er niet van onder de indruk is helaas. Kattenoverlast voorkomen met stenen Katten zijn nette beestjes die hun behoefte begraven. Het zogenaamde kattengras.

Goed om te weten:

Comments

  1. Triangel vindt dit leuk.
  2. Daarnaast altijd een supersoaker stand-by hebben. Ameland op 23 Februari ,   Ik heb weleens gehoord dat ze koffiedik niet lekker vinden.
  3. Matteüs
    Fret heeft gelijk. De voormaanste reden is over het algemeen de ontlasting die in vele gevallen in jouw tuin wordt gedeponeerd.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |