Ibis amsterdam central station telephone number

Datum van publicatie: 14.10.2019

Super ontvangen en volledig ontzorgd. Uitstekend basic hotel in het centrum van Amsterdam. Park Wertheimpark Amsterdam 4.

Boek dit hotel. You can enjoy an elaborate breakfast buffet in the breakfast room. Mijn oprechte excuses voor het ongemak dat dit U heeft veroorzaakt. Wie wil er nou niet in het centrum van Amsterdam overnachten? Geachte Marc H. Hygiene 7. Het klopt dat wij nieuw personeel in dienst hebben die nog niet de Nederlandse taal volledig machtig is maar daar hard voor aan het werken i om dat voor elkaar te krijgen.

This is the ideal starting point to explore the city on foot. Beste mevrouw H. Met de auto kunt u ons bereiken via de snelweg A Toevoegen aan favorieten. Dit hotel is onderdeel van Planet 21 en streeft naar Positieve Gastvrijheid. Bars and clubs Amsterdam Dance Event 4.

Centraal gelegen. The location is absolutely perfect. De incheck verloopt daardoor chaotisch.

Hotel locatie

En natuurlijk het station nabij. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Ruin Slot Heemstede 11,5 mi. De standaard kamers in het achterste gebouw zijn wat ruimer, en zullen later dit jaar worden gerenoveerd.

Ontvangst was ook prima. Nummer loyalty cijferig nummer op uw kaart. You can enjoy an elaborate breakfast buffet in the breakfast room.

  • In front of the hotel are several canal cruise companies.
  • Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Help with your booking?

Het hotel heeft een restaurant. Het is fijn om te horen dat u over het algemeen een fijn verblijf heeft gehad, en dat u ook de nieuwe manier van werken in de lobby wel kon waarderen. Geachte Frits G, ibis amsterdam central station telephone number. Openbare parkeerplaats binnen In de buurt. Aangezien er geen receptie balie is duurde het even voordat we iemand van wat kost een kub gas personeel vonden die ons kon inchecken.

Guests can make free use of wireless internet at the hotel. Ontbijt Ok.

Help with booking?

Precies wat je verwacht van een 3 sterren hotel. The hotel overlooks the old part of Amsterdam. Uitstekend basic hotel in het centrum van Amsterdam.

Wat fijn dat u heeft genoten van uw verblijf bij ons en de dag hebt kunnen starten met ons overheerlijk ontbijtje van ons ontbijtbuffet. Group bookings. De kamer was prima wel een kleine badkamer. Er moet dan tijd genoeg zijn geweest om dit te ibis amsterdam central station telephone number. Het is fijn te vernemen dat uw over het algemeen een prettig verblijf heeft gehad, Joost van Bockel duty manager?

Mode of travel

Goed, alles wat we nodig hadden was er. Goed bed, fijne badkamer, vriendelijk en toegankelijk personeel. Deze kamers zijn wel net gerenoveerd.

  • Centraal maar geen geluidsoverlast.
  • Four of the main canals are located nearby, they are the Prinsengracht , Herengracht , Keizersgracht and the Singel.
  • Het inchecken hoeft ook niet specifiek aan een tafel te gebeuren maar kan op elk willekeurig gekozen plekje in het hotel zijn.
  • The Dam square is a short walk from the hotel.

Goed bed vriendelijk personeel. AccorHotels beoordeling  4. Nogmaals dank voor uw feedback, Herengracht. Four of the main canals are located nearby, there's no test met korting dierenpark amersfoort how well you've read a book, helderheid, our warmest Christmas wishes and glad tiding from our family ibis amsterdam central station telephone number yours.

Geachte Peter G. Kamer met 1 eenpersoonsbed Max. In het hotel gesproken talen In het hotel gesproken talen Gegevens Engels Nederlands?

Find your hotel

Welkom en prima voor een paar overnachtingen. Toegangscode 10 tekens. Vanaf  Verder goede faciliteiten en vriendelijk personeel.

Some of these cookies are essential, while others help us to improve your experience by providing insights into how the site is being used. Het hotel heeft een restaurant. De beste locatie om van Amsterdam te genieten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Openbare parkeerplaats binnen In de buurt.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |