Geen tijd te verliezen engels

Datum van publicatie: 16.10.2019

Inschrijven Aanmelden. English too. EN no time to lose.

Voorbeelden zien voor de vertaling not waste time 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! We hebben geen tijd te verliezen. Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo. Als het over de aanvallers is er geen tijd te verliezen.

Resultaten: Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Dutch De Unie heeft geen tijd te verliezen om de coherentie van haar beleid te verhogen! EN no time to lose. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. There's no time to wasteAgent Bellamy.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. De bisschop zegt dat er geen tijd te verliezen is.

Ook in de database

Goed, we hebben geen tijd te verliezen. I have no time to lose. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

Voorbeelden zien voor de vertaling no time to waste 67 voorbeelden met overeenstemmingen. Als het over de aanvallers is er geen tijd te verliezen. Dutch Maar ik zal voortmaken want we hebben geen tijd te verliezen. Voorbeelden zien voor de vertaling not waste time 2 voorbeelden met overeenstemmingen.

  • Leven in het buitenland Magazine Stage. English no not.
  • There's no time to waste. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen.

De bisschop zegt dat er geen tijd te verliezen is. Dutch De Unie heeft geen tijd te verliezen om de coherentie van haar beleid te verhogen. Dan is er geen tijd te verliezen. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

"om geen tijd te verliezen" vertalen - Engels

Dan is er geen tijd te verliezen. English a in to at by into on upon within inside per. Goed, we hebben geen tijd te verliezen. Voorbeelden zien voor de vertaling not waste time 2 voorbeelden met overeenstemmingen.

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Vertaling van "geen tijd te verliezen" in Engels. English no not. Voorbeelden zien voor de vertaling no time to be lost 6 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch We hebben geen tijd te verliezen en moeten naar aanleiding van de Commissievoorstellen spijkers geen tijd te verliezen engels koppen slaan. Veel voorkomende woorden:het is gratis en gemakkelijk, Meer Frequente lange uitdrukkingen:, waarvan ik denk dat het een mooi evenwicht is tussen de verschillende belangen: ecologie.

Sluit u aan bij Reverso, Solaris.

"geen tijd te verliezen" vertalen - Engels

Ik heb geen tijd te verliezen. Call the proprietor here have no time to lose. There is no time to lose.

In that case there is no time to lose. We must act intelligently and decisively, omdat wij de bedrijven moeten helpen om op dit punt geen tijd te verliezen. Vertaling van "geen tijd te verliezen" in Engels. There's not a moment to lose. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden, geen tijd te verliezen engels.

Dutch Ik ben op dit punt voorstander van een zeer liberale hantering, because there is no time to lose. Maar we hadden geen tijd te verliezen.

I have no time to lose. Dutch Maar ik zal voortmaken want we hebben geen tijd te verliezen. But we had no time to lose. De bisschop zegt dat er geen tijd te verliezen is.

Dutch Mijnheer de Voorzitter, ik weet dat het middag is en wil hier niet te lang spreken om geen tijd te verliezen. Meer bij bab. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |