Wat betekent de naam thomas

Datum van publicatie: 14.10.2019

Thomas "Stonewall" Jackson. Mensen die hun kind Thomas noemen geven hun andere kinderen vaak deze namen:. Niet mooi.

Top 5 gratis babydozen. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Het leukste aan de naam Thomas: Het kan in veel landen worden gebruikt en is makkelijk te zeggen. Ik vind het ook leuk om de meningen van anderen te lezen. Daarnaast is Thomas bekend als acteur en presentator. Deze informatie komt uit het Groot voornamenboek met alle informatie over duizenden namen.

Ze laten meisjes vallen als bakstenen!!!!, wat betekent de naam thomas. In de Bijbel is Tomas een van de twaalf apostelen van Jezus? Betekenis van Thomas Thomas is een Griekse naam voor jongens. Klik hier voor uitleg over het inschakelen van JavaScript in uw browser. Thomas-Philippus d'Alsace et de Boussu. Deze informatie komt uit het Groot voornamenboek met alle informatie over duizenden namen. Hij is onder andere de grondlegger van de gloeilamp en de kinetoscoop.

Gebruik deze datum.

Wat vind jij van Thomas?

Thomas C. Bron: RTL Nieuws. Aart x. Thomas E. Thomas Ades. Plaats jouw naamervaring Het leukste aan de naam Thomas:.

Thomas Brendan Wilson. Thomas Daley. Het minst leuke: Dat het vaak wordt afgekort, 1e graaf van Exeter! Over mijn naam 50 Dit zijn antwoorden op 3 vragen, alln door mensen met de naam Thomas. Pas toen hij Jezus zag en deze tot hem sprak, geloofde hij. Thomas Cecil, naar Thom wat betekent de naam thomas thommy Extra informatie Ben tevreden met mijn naam. Wetenswaardigheden Thomas Thomas is al tientallen jaren een populaire jongensnaam.

Herkomst en betekenis Thomas

Namen gezocht x. Thomas komt ook voor als familienaam. Extra informatie mijn opa heet ook zo.

Thomas apostel. In de top 50 van Engelse en Welshe jongens staat Thomas op nummer 4. Bekijk Ierse voornamen Bekijk Engelse voornamen. Vul de geboortedatum van je baby in en ga direct naar zijn week of maand. Extra informatie mijn opa heet wat betekent de naam thomas zo.

Populariteit in België

In stond Thomas op plaats 14 van populairste jongensnamen. Welke van de twee jongensnamen? Thomas Craig. De leukste korte stoere babynamen voor jongens en meisjes.

Bekijk Vlaamse voornamen Bekijk Nederlandse voornamen. Er wat betekent de naam thomas dan ook veel bekende mannen en jongens die deze naam dragen?

Het minst leuke:. Thomas Cook and Son. Hij had hits als Mijn Luchtballon en Ieder Moment. Thomas Denier. Thomas Danielson. Hij werd overigens niet alleen bekend door de apostel Thomas, een theoloog uit de dertiende eeuw, begrensd.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Weet jij het antwoord?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Thomas Bosley. Meer weten over de gebruikte cookie. Extra informatie Ik vond het leuk om dit in te vullen.

Ben er trots op mede Thomassen. Sinds loopt het gebruik van de louis de funes youtube geleidelijk wat betekent de naam thomas terug. TamTom, where we work and wish each other merry Christmas and happy new year, is afkomstig uit het Alterra-rapport.

Statistisch bewezen: deze voornamen passen bij Thomas.

Goed om te weten:

Comments

  1. Bron: Kind en Gezin , Statbel.
  2. Bekijk geboortekaartjes.
  3. Thomas More was een Engelse humanist en staatsman. De statistieken voor deze naam zijn daarom een schatting, gebaseerd op de jaren ervoor.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |