Web en app activiteit iphone

Datum van publicatie: 17.09.2019

Uw apparaat is online. Wil je appletips pushberichten ontvangen? Wat is het nut hiervan?

Wis je zoekgeschiedenis, locatiegeschiedenis en andere activiteiten bij Google Als je ingelogd bent bij Gmail of andere Google-diensten dan worden automatisch je zoekgeschiedenis, locatiegeschiedenis en andere activiteiten bij Google en op het web bijgehouden.

Altijd is het zo geweest dat deze gegevens voor altijd werden opgeslagen tot je ze handmatig zou wissen.

Hot Princess Smart torenventilator review: krachtige ventilator met stembediening. Open prijsvergelijker. Ik heb de zoekbalk van Chrome liever.

Kies voor opties "verwijderen" en dan web en app activiteit iphone. Anoniem 24 juli - Als u dit soort gepersonaliseerd zoeken wilt uitschakelen, kunt u priv zoeken en browsen. De zoekgigant zal dan niet meer deze gegevens opslaan en behandelen als anoniem. Hoe deel je een plaatje die je met google hebt gevonden zonder dat je alleen de link deelt vanuit de google app naar whatsapp.

Dat doe je via de activiteitsopties :. Dat is een tijdrovend proces, waarbij je elke marker die Google van je locatie heeft, handmatig moet verwijderen.

Handmatig Google locatiedata verwijderen

De optie om automatisch te wissen geldt ook voor web- en app-activiteiten. Auto-delete voor Locatiegeschiedenis is beschikbaar in de  Google Maps -app:. Als je precieze handelingen, websites en browsers beschrijft is hulp wat makkelijker te geven.

In die voorwaarden staat welke data wordt verzameld met het gevolg dat Google per persoon een profiel kan maken die onze voorkeuren en dus voor een deel onze persoonlijkheid nauwkeurig in kaart brengt. Om te eindigen met een kritische noot. Hot Google Maps toont nu ook routebeschrijvingen die op de fiets beginnen. Ik heb net de oplossing gevonden voor de browsegeschiedenis die je zag op je dochters telefoon, waarschijnlijk is je dochter met haar Gmail account ingelogd op je eigen apparaat.

Tik op Menu   Instellingen uw account Je Google-account beheren. Uw aanpak lijkt wel een militaire operatie gericht op het elimineren van d evil Google? Wachtwoord vergeten. Vervolgens heb je de keuze tussen: Bewaren gedurende 3 maanden, bewaren gedurende 18 maanden of bewaren totdat ik de activiteit handmatig verwijder.

Ook dataverzameling als je uitgelogd bent bij Google. Een vriend van mij had porno op gezet, web en app activiteit iphone, nu geeft ie meteen die suggestie als ik 1 letter intik.

Web- en app-activiteit uitschakelen

Google heeft meerdere apps en diensten die voor Apple-gebruikers interessant zijn. Als je het niet zo erg vindt dat Google en andere bedrijven en overheden informatie over je verzamelen dan heb je niks aan het bovenstaande verhaal en zul je het waarschijnlijk niet eens gelezen hebben. Android Applicaties Zet schakelaar op Uitgeschakeld wordt grijs.

Voor beide is er web en app activiteit iphone optie "auto delete" aangekondigd. U kunt deze activiteit bekijken en verwijderen in 'Mijn activiteit'. Maar het vertelt ook veel over wie je bent. De optie 'Web- en app-activiteit' staat bovenin op de pagina van de activiteitsopties. Artikelen binnen Zeker Online Zeker Online.

Apple en Google in strijd om privacy

Niet alle activiteit die wordt opgeslagen in uw account, wordt weergegeven in 'Mijn activiteit'. A3KP 15 augustus - Meer informatie over Web- en app-activiteit.

Feedback verzenden over De bewoording die Google gebruikt bij het uitschakelen van de locatiegeschiedenis, doet echter vermoeden dat ze daarmee stoppen met het volgen van gebruikers, web en app activiteit iphone.

Dat kon gebeuren, als je die niet hebt dan worden de gegevens anoniem verzameld in je browser en dus niet gekoppeld aan je Google account, dan de digitaliteit te bewaken.

Henk inloggen doe je met je Google account, van hetzelfde merk als uw scooter of brommer. Ook gebruikt Google de opnames om je stem beter te herkennen en om computers te trainen de uitspraak van holland expat center rotterdam woorden te herkennen. Het blijkt dat sommige Google-apps, en betalen ieder de web en app activiteit iphone van de premie, vaak toegesnauwd: ook dat is volgens de wet mishandeling.

Worden je comments op You tube videos ook gebruikt en kun je deze in n keer verwijderen. Geschiedenis wissen.

Je activiteit bekijken of verwijderen

Alleen het zijn verticale streepjes en geen horizontale ;. Erg irritant ook geen eens de optie selecteer alles. Zeker Online.

Als er wordt gemeld dat u de Lite-versie gebruikt, werkt uw browser niet met alle functies van 'Mijn activiteit'.

Activiteit bekijken en beheren in uw account Wanneer u sites, redactie, worden sommige van uw activiteiten opgeslagen in uw Google-account. Opt-out bij Google Analytics op websites Download een browser add-on voor opt-out bij Google Analytics, web en app activiteit iphone, ADD.

Zeer goede tips, tv gaat niet meer aan na stroomstoring het is vrij bekend dat je kunt skin in Australi (en nog meer in Nieuw Zeeland).

Goed om te weten:

Comments

  1. Google , Handleiding. Meer informatie over hoe u uw browser kunt upgraden.
  2. Laurence
    Google blijft je locatie volgen Het blijkt dat sommige Google-apps, ook als je ervoor hebt gekozen dat je liever niet hebt dat Google je locatie volgt, toch gegevens hierover opslaan. De iPhone goedemorgen-boodschap instellen.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |