Zwanger van de derde en niet blij

Datum van publicatie: 13.10.2019

En vast was ik er opnieuw in gegroeid als het zo was. Het lukte mij dan ook niet om het een plekje te geven. Ikzelf vind het heel erg fijn om te lezen dat ik niet de enige ben met angsten en onzekerheden en daardoor nog niet helemaal op de roze wolk zit.

Heel veel sterkte, ook al lijkt het me helder welk besluit je zult nemen, het is een zware beslissing, hoe dan ook eentje waar je de rest van je leven mee zult moeten leven. Kinderen kosten geld, hoe meer, hoe duurder. U bent hier Forum » Leeftijdsfases » 2. Toen onze 3 oudste kids 12, 11 en bijna 8 waren besloten we dat we nog graag een 4de zouden willen Zolang ik niet volgens haar religie leef zal ik altijd fout blijven leven.

Kijk bijvoorbeeld op de site fiom. Zullen allemaal herkenbare twijfels zijn denk ik.

Ik heb afgelopen maandag contact gezocht met een verloskundigepraktijk. Ik ben ongepland zwanger van nummertje 3. We hebben 2 dochters van 3 en 5? Wennen kinderdagverblijf Van Lornah In Baby 6 2 dagen. We hielden rekening met mijn onregelmatige cyclus en hadden er nooit aan gedacht dat ik wel eens zwanger kon worden.

Hoi Anoniem, Terugkomend op je bericht van dec.. Mijn moeder heeft nooit een bevalling gehad en we vonden het beiden heel speciaal om dit te delen. Nu was eindelijk alles even op orde.
  • Daarbij spelen 2 zaken een rol.
  • Maar vooral omdat mijn hubby stress in zijn donder kreeg.

Liefs Olivette

Hopelijk zijn je klachten na de eerste maanden verdwenen en voel je je weer fit. Nieuwste reactie. Ik heb zware bekkeninstabiliteit gehad en pas na tien jaar kon ik weer doen wat ik deed al moet ik me nog wel met bepaalde activiteiten in acht houden. Ik voel onze band elke dag een stukje groeien en heb er alle vertrouwen in dat het goed komt. Ben dus nu een beetje huiverig om hulp in te schakelen, bang dat ze me weer een aansteller vinden. Maar goed als dat niet lukt dan neem je een grotere auto of ze zitten niet zo comfortabel.

Luther deed het super en ik herstelde snel.

  • Wat lijkt me dat vervelend! Normaal als je tijdje gestopt bent met de pil en spriraaktje had en daarna toch weer aan de pil moet je lichaam eerst de hormonen in je lichaam opnemen voor dat het echt veilig is.
  • LLooijschelder Actief lid. En ja, het is goed zoals het is.

Wie zegt dat het nu weer allemaal goed gaat en dat het kindje ook nu gezond is, zwanger van de derde en niet blij. Controle is weg maar straks ben je er onwijs blij mee en kijk je er onwijs naar uit. Veilig samen douchen, dus absoluut niet handig.

Dus eventueel naar huisarts, ik denk dat je er uiteindelijk mee kunt leven Aanmelden Inloggen? Wat je ook doet, je voelt je door de hormonen moe en beroerd en kan je sowieso al om het minste of geringste in tranen uitbarsten.

Het is natuurlijk ook echt een lastige periode: veel mensen weten nog niet van je zwangerschap, psycholoog of eventuele andere opties.

DE ZWANGERSCHAP: ★★

Altijd korting. Bij Veertje onwijs misselijk geweest, ook aan de emasefene maar ondanks dat nog 7x braken per dag. En dan snel een knoop door hakken.

Blij voor jullie. De reactie van mijn ouders en vrienden waren leuk. Vreselijk rotgevoel. Ze was er bij Lauren bij en nu dus weer. Ik voel me verschrikkelijk en vreselijk eenzaam Mijn man heeft een zus en die heeft n kind.

Hoe het nu gaat

Hier gaan we dan weer voor de tweede keer En we moeten toch een andere auto, luiers, spullen, later zwemles, sport, school etc. Lee24, hoe ver ben jij nu? Maar juist ratio die probeerde er nog wat van te maken.

Dus ik zou zeggen: geniet er vooral van!. Alles over babynamen. Ik ging opgelucht naar huis. Even laten bezinken. Na de ingreep was ik ongelooflijk opgelucht. Mijn moeder heeft nooit een bevalling gehad en we vonden het beiden heel speciaal om dit te delen. Ik vind het niet stom hoor dat je weer probeert om zwanger te worden.

Meld je aan voor het het leukste zwangerschapsforum!

Ik vond het vreselijk weer zwanger te zijn. Mijn kinderen gaan wel voor alles, zelfs voor mijn man, als puntje bij paaltje komt. Een schuldgevoel is niet nodig, je barst van de hormonen maar zorg dat je gevoel niet uit de hand loopt en trek tijdig aan de bel bij iemand die je kan helpen om alles op een rijtje te zetten. Zwanger en niet blij Discussie in ' Zwangerschap ' gestart door Moedertje , 21 aug

Op dat moment drong het door dat ik dit kindje helemaal niet kwijt wl. Al waren wij nu niet actief bezig geweest voor nog 1, bleek ik zwanger te zijn. Toen onze dochter 11 maanden was, was het bij mij nog niet afgesloten maar voor man was het wel klaar na 2 eigenlijk al.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ze kosten ongeveer 10 euro baat het niet schaat het niet.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |