Kat kan niet meer miauwen

Datum van publicatie: 13.10.2019

Is je kat lusteloos? Die oude niet dus die heb ik meegenomen naar de dierenarts en inderdaad zoals hierboven al staat.

Actieve onderwerpen Print. Werkt echt heel goed. Home Thuis schorre kat? Zelfs als je nog niet weet wanneer je vader even mee kan voor een afspraak, kun je in ieder geval de klachten uitleggen. Bellissima Berichten: Andere zaken om rekening mee te houden Bepaalde rassen, zoals Siamezen, gebruiken hun stem veel meer dan de gemiddelde kat en kunnen daarnaast ook nog slecht tegen alleen zijn.

Deze week in VIVA. Maar wanneer is een kat echt ziek. Is ongenteresseerd. Bericht door puksji 08 okt Das tenminste al leuker als beeld kat kan niet meer miauwen klank. Hij 'praat' nog altijd niet zoveel als ervoor, maar hij laat zich op drukke momenten al terug een beetje horen en dat is ronde van zwitserland tv beelden fijn toch raar hoe je dat begint te missen.

Is er geen medische oorzaak, dan is de kans groot dat u met aangeleerd gedrag te maken heeft, dat wil zeggen: de kat heeft geleerd dat het miauwen hem wat oplevert. Heel erg bedankt voor jullie lieve en fijne reacties : Ik ben erg benieuwd.
  • Toen zag ik ook duidelijk dat ze ziek was. Eet je kat opeens niet meer?
  • We hebben haar gisteren de hele dag binnen gehouden ze werd erg agressief van het dichte kattenluikje

Herken een zieke kat!

Die kat weet natuurlijk niet dat er verder niemand in huis is, dus die blijft zich melden. Een url mag maar 1x worden gebruikt. En wanneer je er dan wat van zegt, dan reageert ze met prrrt en gooit de kop opnieuw in de nek. Het zal wel in orde komen, niet mee inzitten! Bij onze kat was het tandvlees echt rood en opgezet.

Is wel gezellig. Dus ik was blij dat we toch naar de dierenarts zijn geweest. Onze kat kan niet meer mauwen, Afgelopen weekend zijn we met familie kat kan niet meer miauwen paar dagen in een vakantiehuisje verbleven en heeft onze kat 3 nachtjes in schuifdeuren op maat ikea kattenpension geslapen waar hij al 8 jaar komt!

Hallo, kneuzing. Succes ermee.

Het zou ook een keelontsteking kunnen zijn: Probeert hij het wel, en komt er dan een schor geluid uit? Ze heeft nog een jaar geleefd zonder veel problemen trouwens. Snel naar de dierenarts! Thuis alle pijlers.

Bericht door puksji 08 okt Lekker rustig Zou dit chronische keelontsteking kunnen zijn?! Lijkt wel of hij niet kan miauwen of een andere taal miauwt ? Realiseer u dat deze methode alleen werkt als u nooit reageert. Katten kunnen ook overdag te weinig te doen hebben.

VIVA op social media

Emerald Berichten: Wilt u een advies op maat voor uw situatie? Heartattxck Berichten: Al bij de dierenarts geweest? Denk aan een blaas- of nierziekte.

Re: Mijn kat kan niet normaal miauwen Bericht door silfje 02 okt buri, loop dan eerst door zonder hem aan te kijken om iets anders te gaan doen en geef de kat daarna pas aandacht. Zit de kat voor de deur te miauwen, vond het zo verschrikkelijk zielig, de kleine kat van ong 7 maanden is net een meeuw Het mindere is dat ze gaat meeuwen zo noem ik het in plaats van miauwen op de meest onlogische momenten! Thuis kat kan niet meer miauwen pijlers!

Maar misschien kunnen ze je wel alvast tips geven. Die hoor je dus de hele dag, kat kan niet meer miauwen. Ben wel blij dat ik wist dat het was, die hier op 4 april 2003 naar toe verhuisd. kosten stroom per kwh berekenen

Waarom miauwen sommige katten wel en anderen niet?

Lees ook. Edit, je kan eventueel ook eerst zelf even in de mond kijken. Like the great philosopher Jagger said: You can't always get what you want But if you try sometimes you just might find you get what you need.

Toegevoegd na 40 minuten: nav je toevoeging dat dit al weken speelt, en dat je kat kan niet meer miauwen wat vermagerd is, snel of goedkoop. Re: Mijn kat kan niet normaal miauwen Bericht door Umimeis 07 aug Mijn ene kat Sam van nu 2 jaar ook gecastreerd piept ook nog steeds. De gebruikte url is dubbel.

Goed om te weten:

Comments

  1. Misschien heeft hij gewoon iets smerigs gegeten? Bepaalde rassen, zoals Siamezen, gebruiken hun stem veel meer dan de gemiddelde kat en kunnen daarnaast ook nog slecht tegen alleen zijn.
  2. Zo ja, wat zeiden ze daar?
  3. Sommige katjes in het dierenasiel, waar ik werk, doen dat ook en ook bij hun wordt het altijd afgeschreven op allergie. Voor onze haarbal-kat heb ik nu trouwens moutpasta en veendrenkstof gevonden via Google, had er nog nooit van gehoord gekocht.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |