Wat is een knipmasker illustrator

Datum van publicatie: 09.10.2019

Als u beide objecten selecteert, maakt een enkele klik het masker en wordt de afbeelding weergegeven door de tekst.

Er is een andere manier om tekst als een masker te gebruiken zonder de tekst naar vectoren om te zetten of een knipmasker toe te passen.

Voer een van de volgende handelingen uit:. Selecteer het pad in het deelvenster Lagen. Alle bewerkingen die u uitvoert op een knipset op objectniveau, zoals transformaties en uitlijning, worden gebaseerd op de grens van het knipmasker en niet op de grens zonder masker. Selecteer een artikel:. Klik in het deelvenster Lagen op de naam van de groep of laag die het knipmasker bevat.

Plaats de tool Direct selecteren op een gedeelte van het pad dat binnen het masker valt. Door de schuifregelaar te verplaatsen, wat is een knipmasker illustrator, maskeert het eerste object in de laag of groep alles wat een subset vormt van de laag of groep.

Als u een laag of groep gebruikt om een knipmasker te maken, vervormt u de tekst en maakt u een nogal interessante variant. De technieken voor kleine rode puntjes op huid jeuk gebruik van tekst als masker zijn opmerkelijk vergelijkbaar in de verschillende Adobe-programma's!

Plaats het knippad en de objecten die u wilt maskeren in een laag of groep.

Knipmasker bewerken Zoeken. Wat dit "niet-destructief" maakt, is dat je de teksttool kunt gebruiken om de tekst te markeren en typfouten te corrigeren of nieuwe tekst in te voeren zonder het masker te verstoren. U kunt ook op de tekst klikken en deze verplaatsen om naar een andere "look" te zoeken.
  • Opmerking: Als u een bijgeknipt pad wilt selecteren door erop te klikken, moet u klikken op het gedeelte van het pad dat binnen het masker valt.
  • Paden in een knipset bewerken. Als u eenvoudig een knipmasker aanbrengt, zijn de randen van de belettering scherp en scherp.

Knipmaskers

Je droombaan kan niet alle vakjes aanvinken, maar het kan nog steeds de juiste taak voor jou zijn August 30, Sleep het object in het deelvenster Lagen in of uit de groep of laag die het knippad bevat.

Het masker wordt zichtbaar als u het selecteert of als u waarden voor vulling en lijn opgeeft. Laten we beginnen. Knipmasker bewerken Zoeken. Interessante Artikelen. Omdat de letters nu vormen zijn, kunnen ze als elke vectorvorm worden behandeld.

Juridische kennisgevingen     Online privacybeleid! Deze techniek is wat wordt aangeduid als "destructief". Het knipmasker is nu niet zichtbaar omdat geen waarde voor vulling of lijn is toegekend.

Selecteer een artikel:. Het masker tauge salade jamie oliver zichtbaar als u het selecteert of als u waarden voor vulling en lijn opgeeft. Plaats de tool Direct selecteren op een gedeelte van het pad dat binnen het masker valt. Alleen vectorobjecten kunnen knippaden zijn. Tip : Als u een semitransparant masker wilt maken, wat is een knipmasker illustrator, maakt u een dekkingsmasker in het deelvenster Transparantie.

Interessante Artikelen

Sleep het object in het deelvenster Lagen in of uit de groep of laag die het knippad bevat. Een knipmasker verandert in een object zonder vulling of lijn, ongeacht de eerdere kenmerken die voor het knipmaskerobject zijn ingesteld. Nu de tekst een reeks vormen is, kunt u het knipmasker toepassen en de achtergrondafbeelding de vormen vullen. Knipsets op objectniveau worden tot een groep samengevoegd in het deelvenster Lagen.

De technieken voor het gebruik van tekst als masker zijn opmerkelijk vergelijkbaar in de verschillende Adobe-programma's. Selecteer het knippad en de objecten die u wilt maskeren. Breadcrumb Hoofd HOE. Het knipmasker is nu niet zichtbaar omdat geen waarde voor vulling of lijn is toegekend. Het knipmasker en de gemaskeerde objecten worden een knipset genoemd.

Een knipmasker bewerken. Laten we beginnen. Als u erop klikt, verdwijnt de achtergrond en ziet het masker er vaag uit. Maak het object dat u als masker wilt gebruiken. Plaats de tool Direct selecteren op een gedeelte van het pad dat binnen het masker valt.

Een object toevoegen aan of verwijderen uit een gemaskeerde illustratie. Het knipmasker en de gemaskeerde objecten worden een knipset genoemd. Sleep het object in het deelvenster Lagen in geld overmaken western union uit wat is een knipmasker illustrator groep of laag die het knippad bevat!

Elke illustratie kan echter worden gemaskeerd. Door de schuifregelaar te verplaatsen, vervormt u de tekst en maakt u een nogal interessante variant. Adobe Illustrator Handboek. Knipmasker bewerken Zoeken.

Starten met Adobe Illustrator

Selecteer een artikel:. Alleen vectorobjecten kunnen knippaden zijn. Er is een andere manier om tekst als een masker te gebruiken zonder de tekst naar vectoren om te zetten of een knipmasker toe te passen. Als u erop klikt, verdwijnt de achtergrond en ziet het masker er vaag uit.

Videozelfstudie - Een basisknipmasker maken. Selecteer het knippad in het deelvenster Lagen en wijs dit aan. Op deze pagina Knipmaskers Delen van objecten verbergen met een knipmasker Een knipmasker maken voor een groep of laag Een knipmasker bewerken Paden in een knipset bewerken Een object toevoegen aan of verwijderen uit een gemaskeerde illustratie Objecten losmaken uit kenteken overschrijven op zondag arnhem knipmasker.

Goed om te weten:

Comments

  1. Alleen vectorobjecten kunnen knippaden zijn.
  2. Een knipmasker maken voor een groep of laag. Selecteer het pad in het deelvenster Lagen.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |