Cafe de gouden leeuw vessem

Datum van publicatie: 12.10.2019

Natuurlijk aan thee geen gebrek. Ik denk dan ook dat dit de normale gang van zaken is. Wij zijn blijven zitten en uiteindelijk om kregen we dan toch een high tea.

Geniet van ons restaurant in Vessem en laat een culinaire wereld voor u opengaan. De lever was keurig gebakken met een donkere kant, de jus combineerde erg goed met zijn ronde smaak en de complexe wijn maakte het gerecht af, heerlijk. Heerlijke bouillabaisse en gemarineerde zalm vooraf en als hoofdgerecht samen de Astrix en Obelix plank vlees plank gehad. Desserts karig en klein.

De tafel was binnen gedekt, maar er werd bij aankomst gelijk aangeboden of we toch liever buiten wilden zitten want het zonnetje scheen heerlijk.

Volgens mij is er in een paar maanden veel verbeterd. Een aanrader, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, we komen hier zeer zeker nog een keer terug. Jammer, cafe de gouden leeuw vessem, allemaal uit een pakje etc, m'n zalm komt omhoog en hopelijk zie ik m'n mailtje binnenkort op jullie site. Alle restaurants in Vessem weergeven.

De tournedos en T-bone steak waren heerlijk mals. Die hebben we terug gestuurd.

Stel uw vraag

Flinke fooi achtergelaten. Bedank Quinta Vooral de zoete lekkernijen zoals de kruidkoek, brownies, kaneelmuffin en appeltaart waren super, en waren huisgemaakt.

Onze dank hiervoor. Alle restaurants in Vessem weergeven.

De Gouden Leeuw op 24 maart. Sinds 1 mei is er een nieuwe eigenaar en kok, dit is te merken, tegen tenminste dezelfde ecologische kwaliteit! Een bourgondische eerste ronde. Waardering van reizigers. Een week van tevoren was in overleg gebak besteld!

Misdaad & 112

Lekkere prosecco vooraf, heerlijke kreeftensoep met garnalen, lekker warm vers afgebakken brood, eigen gemaakte kruidenboter en dat was nog maar het begin.

Enige compensatie kon er niet vanaf. Petra 11 punten.

Een Riesling van de Trittenheimer Apotheke mooi fris en mineraal rijk. Of is dit de kwaliteit die hier normaal is! Bij het vertrek van ons eerste bezoek adviseerde David Slits de Chef ons om eens de a la carte gerechten te proberen. Onze kookstijl is gebaseerd op cafe de gouden leeuw vessem klassieke Franse keuken. Gemengde gevoelens na dit bezoekje aan vessem? Geniet met lekker weer van de ruime brouwerijtuin nissan micra private lease vergelijker ga voor het evenement dat u in gedachten heeft.

Contactgegevens

We komen hier zeker nog een keer terug. Natuurlijk wordt daar door onze Chef zijn eigen draai aan gegeven. Jammer, niets op tafel was zelf gemaakt, allemaal uit een pakje etc.

Die hebben we terug gestuurd.

Zitruimte zitplaatsen Maximaal personen in n groep. Op cafe de gouden leeuw vessem mei heb ik hier mijn verjaardagsparty gehouden. Enige compensatie kon er niet vanaf. Matig 1. Maar we konden allemaal wat naar onze zin vinden.

De sukade was uitstekend gegaard en nam de hoofdrol over. Er zat niet bij wat er er op de kaart vermeld was, er waren niet eens scones.

U raadt al hoe dat zich vertaald naar smaak en eet genot.

TROUWLOCATIE

Ik ben hier een paar keer geweest omdat het eten goed was. Rob 7 punten. Na afloop kregen we nog een rondleiding door het prachtige pand!

Via de Groupon heb ik hier met 4 personen genoten van het Zevengangen brouwersmenu. Gemiddeld 3. Type reiziger.

Goed om te weten:

Comments

  1. Als het theewater ook maar enigszins op dreigde te raken, werd er al weer een nieuwe pot neergezet, heel attent. Beoordeeld op 19 mei Zeer tegenvallend eten.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |