Restaurant de chinese muur almere

Datum van publicatie: 12.10.2019

Bedank Joost V. Plaats recensie. Het eten was smakeloos.

Attracties in de buurt Bekijk alle 57 attracties in de buurt. Al zo'n 20 jaar is dit mijn favoriete chinees. Plaats recensie. Waardering van reizigers. Het is zonde dat dit gebeurd is.

Al sinds jaar en dag het beste Chinees restaurant in Almere. Prettig voor gezin maar ook met zn tween Door op de website te klikken of door erop te navigeren, restaurant de chinese muur almere, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. De loempia stonk naar machineolie, de babi pangang was heel erg taai en het vlees was niet te kauwen. Hoe was jouw ervaring.

Matig 0.

Dus er was geen andere oplossing dan gefrustreerd naar huis gaan en het betaalde eten in de prullenbak te gooien.

Meer informatie

Nog nooit zo'n slecht en smakeloos kerstdiner gehad, kip helemaal doorgegaard en droog, struisvogefilet met knoflookbotersaus was niet weg te knagen zo taai. Beoordeeld op 15 september Uitstekende kwaliteit en snelle afhaal service en sfeervol restaurant.

Plaats recensie. Heel goed Misschien vlees van de vorige dag?

Een Chinees met een goed gevoel voor kwaliteit en service een zeer goede Ambiance voor een grote chinees ben bij vele zaken geweest dit is zeker een van de betere, restaurant de chinese muur almere. Nooit meer naar dit restaurant!!.

Heeft ook wel eens mindere tijden gehad maar bacteriele infectie van het bloed het algemeen een prima Chinees.

Het smaakte allemaal hetzelfde. Als je weinig tijd hebt mag je dat aangeven en ik ga er van uit dat dat verschil maakt. Datum van bezoek: september Al sinds jaar en dag het beste Chinees restaurant in Almere? Beoordeeld op 10 april Maandmenu afgehaald.

Contactgegevens

Bezorgrestaurants in de buurt van De Chinese Muur Online eten bestellen. Datum van bezoek: april Wederom een Chinees zoals zovelen in ons land.

Bekijk alle 6 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle 57 attracties in de buurt, restaurant de chinese muur almere. Er zaten twee kleine bakjes rijst bij die voor nasi door moest gaan extra kosten E Datum van bezoek: april Beoordeeld op 11 juli via mobiele applicatie Chinees.

Uitstekend 1.

Waarderingen en beoordelingen

Community Hoe was jouw ervaring? Website www. Zeker ook prettig; gratis parkeren. Restaurant gesloten. De loempia stonk naar machineolie, de babi pangang was heel erg taai en het vlees was niet te kauwen.

Beoordeeld op 9 februari via mobiele applicatie Maand menu. Matig 0. Vriendelijk personeel en goede bediening. Bedank DoedePausma. Tot dusver wel iedere keer lekker gegeten. De Chinese Muur, op basis van GIS-berekeningen. Prettig voor gezin maar ook met zn tween Bespaar geld. Inloggen Lid worden. Gemiddeld 3.

Hoe was jouw ervaring?

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Lex Groeneveld 11 punten. Bezit of beheert u deze gelegenheid?

Vanavond namen wij een afhaal. Wie zijn wij. Alle restaurants in Almere weergeven.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |