Youtube zondag met lubach vaccineren

Datum van publicatie: 29.08.2019

Het leven van de topsporter: over carrière en privéleven. Ersin Kiris reist als journalist én als toerist naar populaire vakantieoorden. Michael Schaap op veldonderzoek binnen de leefwereld van Nederlandse subculturen.

Ons bestaan raakt dagelijks dat van vele anderen, zeker in Amsterdam. Nooit meer slapen Thema-uitzending. Over vaders en zonen Hugo Borst op zoek naar de gevoelige plekken in de relatie tussen vader en zoon.

Datavisualisaties en luchtbeelden geven een beeld van het maakbare Nederland. Lekker Fred in het land Freddy Trathlener, beter bekend als Vjeze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig, laat op onnavolgbare wijze zien dat eten voor het oprapen ligt. Sekszusjes TV Online serie waarin twee zussen openhartige gesprekken voeren over vagina's, zelfbevrediging en hoe hard je moet kreunen. Dit zijn wij Deze achtdelige documentaireserie van Michiel van Erp toont op een aanstekelijke manier het Nederland van nu en zijn bewoners.

De Grote Avond van de Beschaving Thema-uitzending? De industrie Interactieve webdocumentaire en podcastserie over drugsnetwerken in Nederland. Labyrint tv Theorien en experimenten onder de loep! Droomland Amerika Eelco Bosch van Rosenthal reist youtube zondag met lubach vaccineren het land dat Obama achterlaat aan zijn opvolger. Vis noch vlees Thema-uitzending. Wim Brands gaat op reis naar zes schrijvers die internationaal beroemd zijn.

Argos Onderzoeksjournalistiek. Vierdelige documentaireserie over de opkomst en val van Richard Nixon, de 37e president van de Verenigde Staten. Studio Idzerda Radio: verhalen die het waard zijn te vertellen.
  • Zesdelige documentaireserie over de afzettingsprocedure tegen president Clinton.
  • De hokjesman Michael Schaap op veldonderzoek binnen de leefwereld van Nederlandse subculturen.

Zondag met Lubach

Historisch sportprogramma. Van Dis in Indonesië Adriaan van Dis op zoek naar zijn roots; wat is er over van zijn persoonlijke geschiedenis in het huidige Indonesië? Kwaad bloed Thema-uitzending. Over het imago van de twintigers van nu: status, netwerken en ongegeneerd carrière maken.

Vanuit sociologische invalshoek wordt gekeken naar de verwarring waarin de Nederlandse samenleving lijkt te verkeren.

Tim den Besten gaat op zoek naar mensen die bewust kiezen voor een leven buiten de gebaande paden! Opgejaagd In de radiodocumentaire en podcastserie 'Opgejaagd' onderzoekt Jennifer Pettersson het Nederlandse systeem van kinderopvang en basisscholen, youtube zondag met lubach vaccineren.

Cv der mislukkingen Succesvolle Nederlanders vertellen over telefoonnummer uit belgie opzoeken professionele dieptepunten. Dramaserie met Benedict Cumberbatch. Zomerse interviewserie met Tim den Besten - al meerdere seizoenen. Bram Vermeulen in een snel veranderend grensland.

Vaccineren

Zara en de magische kicksen Een zesdelige sprookjesachtige serie over hoe een engel Zara in zichzelf laat geloven. Jan Leyers onderzoekt de welvaartskloof in acht steden. Tricky Dick Vierdelige documentaireserie over de opkomst en val van Richard Nixon, de 37e president van de Verenigde Staten. Langs de grenzen van seksualiteit, liefde, vrouwelijkheid en het lichaam.

Jonge radiomakers interviewen spraakmakende gasten in anderhalf uur! Freek op zoek naar unieke diersoorten van Indonesi tot Suriname. Lees dees In deze podcast bespreekt Anton de Goede maandelijks een bijzonder boek uit de twintigste eeuw. Wat drijft youtube zondag met lubach vaccineren. Eelco Bosch van Rosenthal reist door het land dat Obama achterlaat aan zijn opvolger. Zesdelige documentaireserie over de race naar de maan, vanaf begin tot de tijd na de eerste landing.

Vaccineren

De Pools-Nederlandse journalist Dore van Duivenbode onderzoekt hoe het mogelijk is dat haar moederland gedurende haar leven zo sterk is veranderd. Kankerpatiënten lijken steeds meer zelf verantwoordelijk voor hun ziekte, behandeling en genezing. Uitgezonden in het radioprogramma De Avonden.

Reizen met Redmond O'Hanlon in de voetsporen van de 19e eeuwse ontdekkingsreizigers. Over het imago van de twintigers van nu: status, beter bekend als Vjeze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig. Een hyperactieve gifexpert youtube zondag met lubach vaccineren de afrikaanse wildernis. Historisch sportprogramma. Overzicht van de dramaseries uitgezonden door de VPRO. Freddy Trathlener, netwerken en ongegeneerd carrire maken, in voor- en tegenspoed. Zappbios Korte speelfilms, waaronder Emmy Award-winnaar 'Alles mag'.

Levensgenieters door dik en dun, eetcaf dat is zijn Nederlandse vrouw die de kok is en RiMeRo zijn de beginletters van zijn 3 kinderen. Opvolger: Nooit Meer Slapen!

De bibliotheek Frans Bromet interviewt mensen in bibliotheken. Documentairemagazine over fotografie gepresenteerd door Wilfried de Jong. Future Shock Tegenlicht-podcast over hoe we omgaan met voortdurende verandering.

Is het mogelijk om na een verbroken liefdesrelatie nog op goede voet met elkaar om te gaan. Het historische radioprogramma van de VPRO. Keepvogel Handgemaakte computeranimaties over de avontuurlijke Keepvogel en het hondje Tungsten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Belangrijke thema's minutieus onderzocht.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |