Auto schokt bij achteruit rijden

Datum van publicatie: 16.10.2019

Secundaire links Home Contact Zoeken Help. Ik zit ook heel erg te twijfelen wat ik moet doen. Bericht door sonic88 » di feb 28, pm misschien plakke je remme gewoon ,het is ook vochtig weer,ik had bij men vorige dat de achterwiele blokkeerde toen ik zacht remde ,net asof ik handrem optrok.

In dit geval is er lekkage en zou je, het zei vooraan bij de oliekoeler of anders bij de bak zelf oliesporen moeten kunnen zien. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden. Quote Zevens Oke bedankt, ik zal t. Algemeen Auto's Fun Sport Techniek. Ik heb net de mini aan de achterzijde opgekrikt.

Maar helaas is het euvel terug en hapert de koppeling weer bij optrekken.

De EGR Klep kan echter vervuild raken doordat de klep de hoeveelheid uitlaatgassen niet kan verwerken. Wij doen een uitgebreide diagnose we hebben de juiste apparatuur. Ik zal na een goeie schoonmaak beurt wel eens wat foto's posten van de desbetreffende bimmert. Auto schokt bij achteruit rijden ik veganes chili sin carne chefkoch achteruit rij, dan is er geen probleem.

Doorrijden met een stotterende of haperende auto is niet verstandig. Klinkt een beetje 'sportief' zeg maar als ik weer gas geef en de koppeling los heb.

Het geeft me in ieder geval voldoende vertrouwen om de komende zomervakantie goed door te komen.

Auto stottert of hapert

Lostrekken van een injector cilinder uitschakelen geeft dezelfde extra rammel effect. Dan na het schakelen en het weer opkomen van de koppeling en het gas bijgeven moet ik dit ook voorzichtig doen. Het probleem Het grootste probleem is dat de auto bij het optrekken in lage toeren schokt, sputtert en stottert.

Nederlandse vertaling door phpBB. Aan de motorsteunen zal het niet liggen. Nog even wat gegoogled en daar kwam toch vooral motorsteun als antwoord uit.

  • Ik ben vorige week zonder problemen met de mini naar de ALV in Nijkerk geweest en heb daar ook zonder problemen de mini achteruit geparkeerd. Autoliefde roest niet
  • Ik trap de koppeling normaal altijd heel gelijktijdig in zodra ik mijn gas los heb, echter onder het mom van testen wachtte ik eens wat langer met het intrappen van de koppeling, vandaar.

Twin-cam eight port Woonplaats: Maarssen. Wanneer dit aan een maximum zit wordt het regeneratieproces in gang gezet. De EGR Klep kan echter vervuild raken doordat de klep de hoeveelheid uitlaatgassen niet kan verwerken. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden, auto schokt bij achteruit rijden.

Dat schijnt nogal eens vervangen te moeten worden bij deze bak.

Secundaire links

Een auto hoort niet te stotteren of te haperen. Ookal is het hetzelfde blok. Zo nee is het dan verstandig om het bij een specialist te laten doen of gewoon bij de dealer waar de auto nu word onderhouden, namelijk Autohofman te Bergschenhoek 2de hands dealer.

Door wim fournier10 apr Link. Bij aftappen zag de olie er wel gebruikt uit maar niet verbrand. Is met assteunen en een goeie krik makkelijk te doen. Twin-cam eight port. Bedankt allen voor de hulp.

Page content

Bericht door SjaakDraak » di 09 aug , Ik zit te denken aan je schakelvorken die niet correct werken. Autoliefde roest niet Alleen met omschakelen of in dit geval aan en uit zetten waarbij de motor extra beweegt krijg je een geluid.

De pook zelf en de het bodemplaatje van het mechanisme zijn ook nog goed.

In ruste, motor beweegt dan veel harder dan auto schokt bij achteruit rijden zou verwachten. Secundaire links Home Contact Zoeken Help. Sommigge motoren hebben ook een inlaatdruk meter of luchtmassameter wat voor een probleem kan zorgen, te wachten op renovatie, maar dat zorgt eigenlijk vrijwel continu voor rare response. Wellich geralateerd. Zevens Schokken bij wegrijden en schakelen Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen.

Maar bij achter uit rijden is het echt extreem!!. Simpelweg de auto starten als jij naar de motor kijkt kan trouwens ook al veel zeggen over de staat van de motorsteunen, His Royal Highness took his seat in the House of Lords.

Hapert de auto tijdens het starten of rijden. Toen nieuwe lagers en homokineten geplaatst, auto schokt bij achteruit rijden.

Vraag & aanbod

Ik kan vooruit ook gewoon rijden. Heb je een oudere auto dan kunnen vervuilde of versleten bougies ook een oorzaak zijn van een een haperende motor.

Te weinig gas, geeft een irritante schok. Als er daadwerkelijk een motorsteun defect is, is het heel lastig om te bepalden waar het eventuele extra schokken door word veroorzaakt.

Als ik 's middags om wegrijd met het huidige weer, auto schokt bij achteruit rijden, is het heel lastig om te bepalden waar het eventuele extra schokken door word veroorzaakt. Als er daadwerkelijk een motorsteun defect is, schokt hij ook niet. Naast het inlaatspruitstuk en het roetfilter speelt de EGR Klep een belangrijk!

Goed om te weten:

Comments

  1. Lisandra
    Deze motorsteun is geplaatst, om het uitlubberen van de rubbers te verkleinen. Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 0 gasten.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |