Restaurant aarle rixtel van b

Datum van publicatie: 15.10.2019

Anke 12 punten. Absoluut TOP!!! Diegene bij ons met mixed grill vonden het wel lekker, maar voor mij is het niet voor herhaling vatbaar.

Dit restaurant staat in mijn adresboek. Voor de tweede keer weer super gegeten. Heerlijke spareribs vallen zo van het bot af! Op zich is het restaurant leuk ingericht, alleen is het behoorlijk gehorig is - waardoor het lastig is om elkaar te verstaan. Bo op 26 mei Beoordeeld op 23 juli Gewoon goed eten.

Lekker gegeten bij van B. Al met al was het eten ook niet wat ik er van verwacht had. Beoordeeld op 7 juni via mobiele applicatie Niks speciaals. Allerlei gerechten door de chef voor ons klaargemaakt. Waarderingen en beoordelingen 4,0  25 beoordelingen!

Wat we wel jammer vinden is dat we al die keren alleen friet en salade geserveerd krijgen.
  • De bediening is zeer vriendelijk.
  • Nu open: - V B vinden wij een echte aanrader.

Meer informatie

Jammer ook dat er bij de sla, friet en mayonaise geen opscheplepels zaten, hier hadden meer mensen problemen mee maar er werd niets mee gedaan. Wat we wel jammer vinden is dat we al die keren alleen friet en salade geserveerd krijgen. Een fantastische culinaire belevenis. A punten. Aangezien het restaurant niet al te groot is en er een stenen vloer in ligt weerkaatst het geluid alle kanten op en konden we elkaar moeilijk verstaan.

  • Wij hebben vanavond heerlijk bij jullie gegeten!! Te bedenken dat ze net open zijn doen ze het prima!
  • Parkeren openbare parkeerplaatsen. Doen hoor!

De gerechten zijn puur en lekker bereid! Geen welkom gevoel. Land: Nederland Belgi Nederland Servi. Het eten is best prima, waarvan ik vond dat er geen smaak aan zat. Ik had het menu met de spare ribs, niks aparts.

Openingstijden

Helaas een slechte ervaring, 1 Persoon van het personeel was erg kortaf nadat wij aangaven dat de Bavette vooral pees was, dit ook laten zien. Zeer goed eten! Bedankt dat jullie er zijn!

Land: Nederland Belgi Nederland Servi. Datum van bezoek: april Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening. Zeer goed eten. Een door en door mals stuk vlees. Al vaker bij v B gegeten.

Hoe was jouw ervaring?

De gerechten zijn puur en lekker bereid. Matig 0. Sfeervol locatie. Deze keer een gerecht van de kaart gekozen, maar we komen nog zeker terug voor de proeverij, want wij willen wel weten of alle gerechten zo fantastisch zijn!

Dit is echt ons favoriete restaurantje geworden.

Beoordeeld op 7 juni via mobiele applicatie Niks speciaals. Is dit restaurant geschikt voor dineren. We komen snel terug. Kortom, we hebben goed gegeten. Community Hoe was jouw ervaring. Vond wel dat er geregeld werd gevraagd of restaurant aarle rixtel van b nog wat te drinken lusten, dat vond ik iets minder.

Het is de allereerste keer dat het vlees dat geserveerd wordt daadwerkelijk het gewicht heeft dat op het menu staat.

Waarderingen en beoordelingen

Bart de Jong. Zitruimte 40 zitplaatsen. Joyce 9 punten.

Heel goed 9. Al geruime tijd kiezen wij restaurants uit met behulp van eet! Zeker waard om nog eens terug te komen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Profiel Lid worden. Gé op 24 augustus
  2. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.
  3. Doen hoor! De ene persoon kreeg 3 grote stukken en de anderen 2 kleine stukjes.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |