Zelf falafel maken zonder frituur

Datum van publicatie: 13.10.2019

Heb alles wat groffer gehouden in de hakmolen, gaf wat meer byte en een lekker krokant korstje Zeker voor herhaling vatbaar. Wil je het ook zelf maken?

Zeker voor herhaling vatbaar. Uit de oven heb ik het nog nooit gegeten! Priscilla - 19 jan. Kitty - 14 feb Falafel maak je met rauwe, ongekookte kikkerwerten die je een paar dag hebt laten weken. Ik had zin om eens iets anders dan anders te eten, maar wél gezond. Hoeveel gram zijn de geweekte kikkererwten in dit recept?

Dan heb ik wat op voorraad.

Comfortfood to the max. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Volgende post. Dit ga ik een keer proberen. Na twee broodjes zaten mijn vriend en ik echt heel erg vol, terwijl hij altijd nog veel meer eet.

Wat toevallig.

Ik ga het ook eens maken, eet vaak hummus van zelfgekookte kikkererwten en er ligt altijd wel een pakje in de vriezer. Vorm met natte handen platte balletjes van het mengsel ter grootte van een bitterbal. Zo worden ze nog iets krokanter.
  • Walter 20 april om Walter 16 april Mooi recept. Maar nu ik het een keer geprobeerd heb, moet ik dat idee echt uit de wereld helpen: deze falafelballetjes zaten bij mij binnen 10 minuten in de oven.
  • Ik heb wel een vraag over de sauce.

Gekookt en wel. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ik hou erg van vlees, maar zo'n meat free Monday lijkt me best een goed idee :. En dit recept evenaart dat gewoon echt!! Falafel is zo lekker! Alle recepten staan trouwens ook in de index, dus daar kun je ze ook terugvinden.

Kelly caresse 5 april om Wat een top recept en helemaal niet moeilijk om te maken. Het ei in de keukenmachine erbij, whoeps vergeten te schrijven. Door het formulier in te vullen, geef je mij toestemming om jou zo nu en dan een e-mail te sturen. Nacho 's met kikkererwtendip.

Zelf snel falafel maken

Pauline 22 juni om Dat ga ik ook een keertje proberen : Beantwoorden. Think again. Pauline 1 maart om In dit geval gr afgewogen. Leg daarop 3 falafel balletjes en een flinke lepel tzatziki.

Misschien ook leuk. Heb je wellicht tips. Koop hier onze kookboeken:. Daarom maakte ik deze falafel uit de oven. Ben ik in de war. Falafel is zo lekker. Fijn dat het lekker was.

De lekkerste falafel (zonder frituur)

Ik heb voor het eerst falafel gehad in Israël. Ga jij dit recept maken? Laat even afkoelen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ja, ik wil wekelijkse updates per mail ontvangen. Dit wordt door bijna heel Nederland gebruikt dus doe niet zo moeilijk zeg. Zo worden ze nog iets krokanter. Maaike 28 juli om Ik maak ook regelmatig falafel met blikerwten en ik bak die in de oven!

Eet smakelijk. Eet smakelijk. Tessa - 08 mei, zelf falafel maken zonder frituur. Pas op extra dagen en feestelijkheden komen er ingewikkelder gerechten op tafel.

Uitgebreid zoeken

Dankjewel : Jamie begint een echte pro te worden, vind ik! En daar kun je toch ziek van worden? Hans 9 februari om Hoi Pauline. Margot - 08 mei.

In het begin kleeft het te erg aan mijn handen om ze mooi rond te maken, en als ik ze op de bakplaat leg worden ze ook vanzelf plattig, zelf falafel maken zonder frituur. Heb het klaargemaakt met ook wat verse koriander erdoorheen.

Evi 28 mei om Hoeveel gram kikkererwten heb je nodig als je kant en klare hebt.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |