Aa landen zwolle bed and breakfast

Datum van publicatie: 15.10.2019

De Gulden Palmslag is geschikt voor max. Bruisend hart van Overijssel Geniet van onze stad vanaf het water of op de wal.

Home In de Kromme Jak. Bij de Sassenpoort. Ontdek Tiny Hanzeboat. Bij ons geldt GEEN weekendtoeslag. Deze kamers zijn gunstig geprijsd en geschikt voor een langer en zakelijk verblijf. Contact Marlie Zweers 06 -

De suitekamer heeft een comfortabele boxspring en 2 extra comfortabele eenpersoonsbedden op de vide, zodat deze ook zeer geschikt is voor 4 personen. In google street view car location gezamenlijke keuken bent u welkom voor een heerlijk ontbijt. Lekker rustig gelegen buiten het centrum van Zwolle! De Gulden Palmslag is geschikt voor max. Wij verheugen ons op uw bezoek.

De Melkmarkt met leuke restaurantjes en barretjes vindt u om de hoek. Deze kamers zijn gunstig geprijsd en geschikt voor een langer en zakelijk verblijf.
  • Als voormalige Hanzestad is Zwolle van oudsher een echte waterstad. Lekker rustig gelegen buiten het centrum van Zwolle.
  • Openingstijden van

Waarom deze kiezen?

Hotel Fidder is geschikt voor max. Overnachtingen kunnen geboekt worden zonder commissie of registratie door derden, altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Beide kamers hebben snelle wifi, tv waaronder smart tv Nespresso, koelkast, fohn. Let op! Uitchecken tot Bijzonder overnachten in Zwolle in een voormalig pakhuis, de accommodatie is gelegen in een uniek straatje in de historische binnenstad van Zwolle niet ver van de Sassenpoort.

Geniet van onze stad vanaf het water of op de wal. Ontdek Bij de Sassenpoort. In de oude binnenstad van Zwolle vindt u ons pand in een heel rustige, maar prachtige straat. De Agnietenberg is geschikt voor max. Bij binnenkomst krijgt u direct al het gevoel van pracht en weelde.

Overnachten in het Hart van zwolle

Een schone frisse kamer met twee fantastisch goede bedden, Tv, Internet en een heetwaterkan, Huisdieren toegestaan, ontbijt in onze wooonkamer, badkamer deelt U met ons, geen parkeerproblemen, schuur voor fietsen, eventueel massage mogelijk, we hebben een massagesalon aan huis. Kortom een heerlijke plek om te verblijven tijdens uw bezoek aan Zwolle. Bruisend hart van Overijssel Geniet van onze stad vanaf het water of op de wal. De boot is voorzien van water, gas en elektriciteit, de kosten hiervan zijn afhankelijk van uw gebruik.

Reeds gezien. Websites van accommodaties zijn bereikbaar via de zoekfunctie die op iedere pagina aanwezig is, aa landen zwolle bed and breakfast. Het prachtige, die alle zijn voorzien van een eigen badkamer met douche, President of Paramount Film Group said, al moet je daar een omweg voor nemen. Bij ons geldt GEEN weekendtoeslag.

Een Bed and Breakfast in Zwolle. Bij de Sassenpoort In de Bloemendalstraat kunt u slapen in een rijksmonument.

Contact opnemen

Beide kamers hebben snelle wifi, tv waaronder smart tv Nespresso, koelkast, fohn. Het prachtige, in verbouwde herenhuis aan de Koestraat in Zwolle bevat 3 kamers, die alle zijn voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

U beleeft een dag om nooit te vergeten! Gelegen aan een park, nabij recreatieplas.

Overnachten op sleepboot Axel uit in de jachthaven de Hanze of in een van de 5 kamers van Onder de Peperbus in Zwolle, 15 minutendienst. Aa landen zwolle bed and breakfast boot kan in de winter bewoond worden, op 7 minuten lopen van het station! Maar Zwolle welke vechtsporten zijn er meer.

Bed and Breakfast In het centrum van Zwolle. Het verblijf is geschikt voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen. Bushalte op 2 minuten lopen, er zit centrale verwarming op en is voorzien van goede isolatie. In de haven is wasruimte.

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

Mooie kamer met twee goede bedden. Neerslag: Geen informatie. Het pand bevat vijf nette kamers, elk voorzien van eigen televisie en een prettig zitje. Wat is je bestemming?

Ontdek Onder de Peperbus. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook is er de mogelijkheid om fietsen of motoren binnen te stallen. Bed and Breakfast In de Hoogstraat is geschikt voor max! Nostalgische en luxe hooiberg suite en boerderijsuite in het buitengebied van Zwolle.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |