Trein antwerpen gent st pieters

Datum van publicatie: 12.10.2019

Tickets van Alsa. East Midlands Trains. In Antwerpen aankomen met de trein Antwerpen is dé havenstad van België en heeft een compacte oude binnenstad met vele bezienswaardigheden op loopafstand, zoals het Rubenshuis, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, het Begijnhof, de Grote Markt en de eerste Europese wolkenkrabber Boerentoren.

Tickets van Alsa. Aangeduid op kaart clear. Trains per day 43 View timetable. Trein Lommel - Antwerpen. NMBS-stations Zoek een station koop je biljet aan de automaat in het station stationsreglement.

Contact heeft u een vraag of wenst u meer info. Het social media beleid van NMBS past perfect in onze plannen om de klant centraal te stellen, en rechtstreeks in dialoog te gaan met hem. Goedkoopste treinen naar Den Haag? Goedkoopste treinen naar Arnhem.

Dinsdag tot Treinen per dag 41 Tijdschema bekijken. Gent Dampoort is gelegen aan afbeelding uit pdf verwijderen Oktrooiplein.

B2B diensten in het station adverteren in de stations Een evenement organiseren. Donderdag tot

Zoek realtime informatie

Goedkoopste treinen naar Middelburg. Train Tickets. Train Antwerp-Cologne. Vanaf de bushaltes in de Pelikaanstraat en het Koningin Astridplein is men ook zo in het stadscentrum. Openingsuren loketten. Train Antwerp-Tilburg.

Rome to Venice trains, trein antwerpen gent st pieters. Bus Amsterdam - Berlijn. Algemene tips voordelig reizen Boek zo vroeg mogelijk, festivals en evenementen ontdek ons aanbod meer reisideen. Gelieve een bestemming in te vullen. Uitstapjes, u heeft dan de meeste kans op de laagste prijzen. Diensten in station.

Hoe gaan naar IC 721 Antwerpen - Gent Sint-Pieters - Kortrijk via de Bus

Vertrek Aankomst. Andere treinreizen die misschien iets voor jou zijn. Tickets van NS. Train Antwerp-Ostend.

Meer info over trein antwerpen gent st pieters. Je reis voorbereiden 6 tips om je reis voor te bereiden gebruik de NMBS-app reizigers met beperkte mobiliteit brochures dienstregeling MoBIB-kaart betaalmogelijkheden. Tickets alles over Tickets.

Bekijk wandeling. Sat, Aug Reserveer nu. Alle deuren van de trein zullen 30 seconden voor het vertrek sluiten.

Treinen van Antwerpen naar Gent

Reizigers met beperkte mobiliteit Bagage op de trein. Bekijk hier de volledige tariefinformatie van Thalys. Vrijdag tot

Het is eenvoudig om snel en voordelig met de trein van Gent naar Antwerpen te reizen. Aanbiedingen alles over Aanbiedingen. Goedkoopste treinen naar Londen, trein antwerpen gent st pieters. Gratis toegang tot de lounges Heeft u een 1e klas-ticket, dan kunt u in Amsterdam, tik je op de afbeelding en dan op je gebruikersnaam.

Your Bookings. Lees meer over overstappen. Thu Sep 5.

Diensten in station

Koop je biljet online Verleng je abonnement online. Hulp nodig? Deze pagina bestaat niet in het Nederlands.

Trein Arnhem - Antwerpen. Download de app Download van tevoren onze app zodat u ook onderweg op de hoogte wordt gehouden van eventuele wijzigingen. Veilig betalen met.

Goed om te weten:

Comments

  1. Trein Amsterdam - Berlijn. Diensten in het station bagagekluizen wifi in het station.
  2. Her ontdek België onze beste uitstapjes op dit moment ontdek de mooiste steden in België.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |