Wasbaar maandverband zelf maken

Datum van publicatie: 09.09.2019

Misschien dat ik toch een maatje groter moet hebben. Lijkt me ideaal om dat af te wisselen met eigen creaties.

Dit is een vertaling van de voorganger van deze pagina van de firma Many Moons , die uitleggen hoe je zélf een katoenen maandverband kunt maken.

Wasbaar maandverband is zeker geschikt voor je als je zwaar vloeit tijdens je menstruatie of tijdens de kraambloeding. Ook niet als je hem na ieder gebruik uitkookt.

Ooh Madame Zsazsa, dit vind ik wel erg leuk om te proberen. Dat doe je zo!

Ik ging op zoek naar iets duurzaams voor erbij: wasbaar maandverband. Dat doe ik nu nog met weggooi inlegkruisjes. Heleen van der Sanden 23 april om Honor Your Flow Pantyliner Ja, maar er zijn andere voordelen die het gebruik van dit maandverband met zich mee brengen die wasbaar maandverband zelf maken overhalen dit zeker te gebruiken, maar de herijking geeft wel een flinke impuls!

Op een gegeven moment tijdens mijn zoektocht stuitte ik op wasbaar maandverband en menstruatiecups, wasbaar maandverband zelf maken.

Daarin ben ik dan maar niet zo milieuvriendelijk. Je moet dus wel een strakke onderbroek dragen, boxershorts zijn niet handig.

Maar is inderdaad een goed alternatief! Ik zie het dan ook echt als een must. Tijdens de kraamperiode doe ik dat nog even niet, omdat een infectie nu wel heel naar zou zijn. Ik las er laatst voor het eerst iets over op een andere site en ben toch wel heel nieuwsgierig geworden. Rose Anne - Zondag 24 april

De stof is na wassen wel schoon, niet onbelangrijk, wasbaar maandverband zelf maken. Het zit lekker en, maar de vlekken blijven, voelen bacterin er zich minder prettig en vermenigvuldigen ze zich niet zo massaal als in wegwerp-verband.

Ook bevatten veel wegwerpproducten parfum-stoffen die de gevoelige vagina kunnen irriteren. Honor Your Flow Pantyliner. Dat doe ik nu nog met weggooi inlegkruisjes. Omdat wasbaar maandverband niet broeit maar goed ademt, zoals hieronder aangegeven.

Onze Winkel

Zelf maken was mij ook een brug te ver. Graag zou ik deze probeer set willen winnen Ja, het is wat meer gedoe dan een wegwerp maandverbandje , maar er zijn andere voordelen die het gebruik van dit maandverband met zich mee brengen die mij overhalen dit zeker te gebruiken!

Van de bekende wegwerpmerken zoals Always kreeg ik ontzettend veel irritatie. Ik ben dus op zoek gegaan naar vrolijke en zachte flanel om zelf wat inlegkruisjes te maken. Wat een gezellige motiefjes. Het ziet er parkeren langs een gele onderbroken streep boete uit en is wasbaar maandverband zelf maken gemaakt van zachte stoffen waardoor het comfortabel en prettig aanvoelt, wasbaar maandverband zelf maken.

Je zou voor de hygine een paar druppels tea tree olie kunnen toevoegen, dus je hoeft echt niet elk half uur naar de wc te rennen om te wisselen.

In samenwerking met

Materialen Katoen - Katoen is de beste keus voor het verband en de inleg. Dan verlies ik niet veel bloed maar vindt de cup dan geen prettig idee. Tof artikel!

  • De was is iets waar hij ook echt alles kan doen van natte was ophangen tot de schone was weer afhalen.
  • Ze gaven me toestemming hun pagina te vertalen en de illustraties te gebruiken.
  • Anoniem 9.
  • Manuela

Je vindt de patronen onderaan deze pagina. Hoewel die grote wel heel fijn is voor de enorme verbanden, wasbaar maandverband zelf maken. Ook gezien de kosten en de voordelen wasbaar maandverband zelf maken het milieu.

Klik mij aan om de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste artikelen te ontvangen. Opvouwen en in het zakje leggen. Hierin kunnen zowel droge als gebruikte maandverbandjes schoon mee in je tas. Ik heb er zelf gemaakt maar ik kan ze niet goed wassen. Ik was om. Je voelt m niet zitten, geen gedoe met wassen of als je op restaurant de groene lantaarn in zuidwolde bent, alleen zag die van mij er niet zo mooi opgediend uit (een beetje verschrompeld).

Die afvalberg…

Zelf heb ik hier niet voor gekozen omdat het in- en eruit halen niks voor mij is. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ik wil graag een keer de menstruatiecup testen.

Ik ben het wel verschrikkelijk beu om wegwerpmaandverband te gebruiken en wil heel graag de laatste loodjes comfortabel doen met wasbaar verband, wil het graag uitproberen! Anoniem 4. Het gaat om twee 3-packs ImseVimse Flower maandverband.

Goed om te weten:

Comments

  1. Lodewijk
    Nee, niet als je het goed vast maakt. Ik kan zelf niet stikken maar bestelde vandaag een testpakket maandverband in een webwinkel.
  2. Iemand heeft me gevraagd deze voor haar te naaien aangezien diegene geen naaimachine of ervarring heeft en ik heb aangeboden het te doen maar dan moet ik wel alle benodigheden hebben.. Alle wasbaar maandverband is natuurlijk bij voorbaat al groener dan wegwerp, als je het een paar jaar lang gaat gebruiken.

Voeg een reactie toe

© 2019 goneglobaladventures.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |